"World of Wizardry"-boxen fra GeekGear - Januar 2018

Så ankom årets første GeekGear-box, og jeg har været utroligt spændt. Jeg fik dog afsløret al indholdet på Instagram, så det var ikke den store overraskelse. Der var dog et par ting jeg alligevel var spændt på, da det nemlig kunne variere fra box til box. Og så er det nye design af boxen altså bare så fint! Det ligner lidt Newt Scamanders kuffert og på hver side ser man de forskellige huse i form af tørklæde-ender. (Kan ikke ses på mit billede her) Det er helt klart en kasse jeg vil gemme til et eller andet DIY-projekt på et tidspunkt.

Men lad os nu få kigget lidt på indholdet.


"World of Wizardry"- boxen indeholder denne måned:

Competition Pin
House Cushion Cover
This Months Cookbook Recipes
House Candle
Poster
Expecto Print
House Bath Bomb
Newt T-shirt

Vi blev lovet en større box, med flere ting end normalt og det må jeg sige at vi har fået. Og hele tre house related ting. Se dét kan jeg godt lide. Lækkert at kunne vise lidt house pride. :D

Og nu hvor vi alligevel er ved det, så lad os starte med de tre ting. Den første er pudebetrækket. Det er i lærredsstof eller hessian og så med ens våbenskjold foran. Desværre gik mit i stykker da jeg forsøgte at få en pude i, men det kan reddes. Den grønne farve er også lige lidt kraftig nok til min smag, men det er nu et fint betræk alligevel. Ved ikke lige om jeg vil bruge det i stuen, men.. måske jeg skulle lave et lille Harry Potter hjørne?! Pas... Må se hvad jeg finder på.

Den anden hus-relaterede ting er et duftlys. Da jeg er i Slytherin, så har jeg fået det grønne som dufter af grønne æbler. Jeg synes ikke duften er ret kraftig, hvilket jeg synes er en skam, men tanken er rigtig fin. Jeg tror dog ikke jeg vil bruge det, da det ville være fint som pynt på min Harry Potter hylde i reolen. :) De andre variationer er blåbær (Ravenclaw), jordbær (Gryffindor) og vanilje (Hufflepuff).

Den sidste ting er en bath bomb. Igen kan jeg godt irritere mig over at jeg ikke har et badekar, for jeg ville så gerne kunne bruge denne på den rigtige måde. Og den har endda en rigtig god størrelse. Åhhh hvor er det dog træls. Men må se om ikke jeg kan slå den i mindre stykker så jeg kan bruge den som fodbad i stedet for. Min er i duften pebermynte og grøn te og jeg siger jer den dufter skønt! Jeg er ovenud tilfreds med den. De andre er i duftene brombær (Gryffindor), citron og eucalyptus (Hufflepuff) og blåbær (Ravenclaw).

Vores T-shirt denne måned er med Newt Scamander på forsiden og en masse af de magiske væsner i baggrunden. Denne T-shirt skulle eftersigende være selvlysende i designet, så det glæder jeg mig meget til at se i aften når det bliver mørkt. Det skulle gerne være baggrunden bag ham der skulle lyse op. (Har lige hurtigt testet under en lampe)

Månedens pin er en som vi medlemmere kunne få lov til at designe. Jeg smed også et hurtigt forslag ind, men jeg tror at jeg ikke blev valgt fordi jeg ikke lavede et færdigt design. Kan nemlig se at de valgte var nogen der var færdige fra start af. Så design-teamet hos GeekGear havde mindre arbejde at skulle lave. Det er lidt en skam, for det ville jeg gerne have vidst. Dog er mit forslag med på bagsiden af indpakningen. I kan se et billede på min Insta.
Vi kunne få tre forskellige pins, og jeg har heldigvis fået den almindelige - sorterings-hatten med bannere fra hvert hus under. Den i "Rare" var en pin med logoet for "Society for the Promotion of Elfish Welfare" og den i "Ultra Rare" er en pin af Luna Lovegood. Fine pins også, men jeg er nu alligevel mest til den jeg fik, så det er perfekt.

Vi har også fået to nye opskrifter til vores Harry Potter Cookbook, som vi fik i vores December box. Se nu bliver jeg jo nødt til at fortsætte med at få boxen. :P Glæder mig til at se hvad de finder på af opskrifter i løbet af året. Denne gang er det "Butterscotch Cheese Cake" og "Weasley Family Breakfast".

Vi har også fået en aflang plakat med. Baggrunden ligner brunt læder og så er der et Hogwarts vågenskjole i midten og et af hvert hus på hver side. Jeg ved ikke hvor jeg dog skulle have sådan en plakat hængende, men det kan være min søster kan finde et sted til den hos hende. Og det samme med printet vi har fået med. Denne gang har jeg faktisk fået printet i limited edition. Forskellen er at baggrunden ikke er horisontal men i skråt og med større skrift og så er hjorten i røde og orange farver i stedet for blå.


Så alt i alt en helt okay box denne gang. Nu er jeg super spændt på den næste. Vores hints til den er at vi selvfølgelig får to nye opskrifter OG et madlavning redskab. Spændende! Derudover så får vi et produkt fra "The Quibbler", et Dobby-produkt og en hemmelig figur man kun kan få igennem denne box. Det bliver super spændende og ventetiden bliver lang. :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)