Et par super hyggelige dage sammen med søs ♡ og lidt genbrugs-shopping

I Lørdags fik jeg en sms fra min søster, hvori hun fortalte at hun var taget med de gamle hjem, da de havde været i Jylland. Jeg havde egentlig planlagt lidt småting i weekenden, men jeg ville så meget hellere ses med min søster nu hun var her. Og det har også været et par virkelig hyggelige dage. Vi ses sjældent og det sker endnu mere sjældent at vi kan få noget tid for os selv. Men det har vi altså haft både i dag og i går, og hvor har jeg dog nydt det.

I går fik vi indhentet en masse og snakkede alt for meget. Vi forsøgte at sætte hele tre film på, men vi fik ikke set nogen af dem. *Hehe* Men det gør intet, for det var så rart at kunne grine lidt sammen og bare slappe af. Vi sluttede dagen af med at gå hjem til de gamle og spise med der, og så cyklede jeg ellers hjem da klokken blev mange. (Havde haft cyklen med på vores gåtur, da jeg ikke gad gå hjem i mørke) Skøn dag og dejligt med noget hygge.

I dag gik vi hinanden i møde, da vi havde aftalt at vi skulle ned igennem byen og kigge lidt. Jeg skulle selv ned i helsebutikken efter en geode, som jeg havde set sidste gang jeg var dernede sammen med Jeanette. Jeg har tænkt på den lige siden og fortrudt at jeg ikke købte den. Så i dag skulle det være.

Heldigvis havde de den stadig dernede. Jeg troede de solgte halve geoder hver for sig, da de jo er ret store, men det viste sig faktisk at være en hel sten - altså to halve - til den pris der stod der. Så jeg fik dobbelt så meget geode med hjem til den pris jeg troede en enkelt halvdel kostede. Jeg var ovenud tilfreds og valgte den jeg synes var pænest. Den er så flot og ren i farven. De andre jeg har er lidt gullige i det, og det er jeg lidt ked af, men jeg elsker dem nu alligevel.

Nu har jeg to store halve geoder i ren hvid, en halv gullig hvid geode-skal (Den svarer til det halve af en halv ca.) i mellemstørrelse og så har jeg to halve gullige hvide geoder i en meget lille størrelse. De står alle sammen i min reol og det ser super godt ud. :D ELSKER krystaller! Denne store geode gav jeg 120 kr for, hvilket jeg synes er en rigtig fin pris, da de kan være ret dyre.

Vi var også inde og kigge i lidt andre butikker og så selvfølgelig et par af vores lokale genbrugsbutikker. Desværre var vi lidt for hurtige igennem byen, for da vi nåede min favorit-genbrug, så var der stadig over en halv time til at de åbnede, og vi gad ikke gå tilbage igen. Så den sprang vi over. Men vi var da inde i de to andre.

Som I nok ved så er jeg jo ret vild med heksekedler og jeg købte den perfekte af slagsen da jeg var i Odense sidste gang. Jeg vil helst have dem i sølv eller sort, men... så faldt jeg over en super sød lille mini heksekedel i den første genbrugsbutik vi var inde i. Den er dog desværre i kobber, men jeg kunne simpelthen ikke stå for den. Det er den lille I kan se på billederne. Der kan lige nå at være et fyrfadslys i, så lille er den. Så freaking cute! Og så har den den rigtige form og runde gryde-form jeg foretrækker. Og de perfekte tre små ben. Så kan jeg godt overleve at den er i kobber.

Den store heksekedel fandt jeg så i den anden genbrugsbutik. Denne har dog ikke de rigtige ben, men der er tre og den har den rigtige form. Og så ville den stå rigtig fint sammen med den lille jeg havde fundet. Derfor valgte jeg at købe den med hjem også. Den er perfekt at have en blomst i, så jeg købte lidt hyacinter til den og så havde jeg købt lidt forskellige forårsløg i går, som jeg også lige tilføjede et par stykker af. Ja jeg ville stadig ønske at de ikke var i kobber, men... det er heksekedler! Så jeg overlever nok. Og så er formen den rigtige. Lige med det er jeg ret kræsen, så... jah. Jeg gav 15 kr for den helt lille og 10 kr for den store. Det finder jeg dem nok ikke til andre steder, så jeg er super tilfreds. Men jeg ville da ikke klage over hvis jeg fandt flere. :P

Vi tog hjem til mig bagefter og fik lidt at spise og slappede af. Efter et par timer fik vi et lift ud til Netto og så blev jeg sat af herhjemme igen. Jeg tror desværre at hun tager hjem igen i morgen, men jeg er super glad for, at vi fik et par dage sammen. Hvis det sker at jeg er så heldig at hun bliver til Fredag, så har vi aftalt at hun lige skal have en klipning og så skal vi have en hel dag med ren filmhygge, men nu må vi se hvad der sker.

Resten af dagen i dag skal stå på afslapning. Jeg er godt træt og kan godt mærke at jeg har været super social to dage i træk. Fortryder intet dog, for det var trætheden værd. Jeg elsker min søster.

I morgen står den igen på en social dag, men denne gang er det Jeanette jeg skal hygge med. ;) Vi skal have kigget lidt på noget design til hendes blog, og så skal vi bare nørde lidt. Måske kigge forbi en af vores lokale caféer, men nu må vi se hvor meget vi når. Og skal jeg altså have nogle dage til at lade op i. For næste uge starter igen ud med noget venindehygge. Men igen... det er så meget trætheden og energi-drænelsen værd. ;) Jeg smutter.. Der skal snart tænkes på noget mad og så skal sofaen invaderes. Håber I også har haft en god Mandag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)