Jeg har testet en Face Steamer fra Eco Masters igennem Leluna.dk

*Reklame* - Modtaget til anmeldelse - Indeholder mine egne meninger. Ingen økonomisk interesse involveret.
Jeg har igennem en uges tid nu testet denne Face Steamer fra Eco Masters som LeLuna.dk har været så søde at sende til mig til test. Jeg har faktisk gerne ville teste sådan en i en del år nu, men aldrig fået taget mig sammen, så da de skrev og spurgte om jeg kunne være interesseret takkede jeg ja tak. Den er også en del billigere end den jeg selv havde haft kig på men aldrig fået købt, så det er jo egentlig ret heldigt at jeg ventede.

Jeg har gerne ville teste en face steamer fordi jeg slås meget med min hud. Uanset hvad jeg har prøvet af produkter og fremgangsmåder, så er der bare intet der har hjulpet. Så jeg tænkte at sådan en face steamer her måske kunne hjælpe mig med at få renset mere i dybden. Jeg slås meget med akne og alt for meget olie, så hvis jeg nu kan komme helt ned i dybden og få den fulde effekt ud af de produkter jeg bruger, så ville jeg måske på længere sigt kunne se en forskel.

Da jeg kun har testet den i en lille uges tid, så synes jeg det er svært at sige om den har gjort nogen forskel for mig endnu. Men jeg må dog sige, at jeg har nydt den lille dosis spa-følelse jeg har fået når jeg bruger den. Elsker følelsen af den dejlig varme damp mod mit ansigt. Det føles lidt som at sidde i en sauna - som jeg ikke har gjort siden jeg gik i folkeskole. Alt for længe siden.

Den er super nem at bruge. Man tilføjer bare lidt vand til den beholder der sidder i bagi og så starter man den op og venter på at dampen begynder at komme ud af hullet i toppen. Man skal selvfølgelig passe på med ikke at sidde alt for tæt på, men jeg sidder i den afstand jeg føler behageligt - sådan ca. 20 cm. Og så sidder man bare der indtil der ikke længere kommer noget damp ud af og man slukker maskinen og lader den køle af. Super nemt.

Det anbefales at man renser huden godt før brug, da man derved kan få større effekt ved brug af den. Den varme damp åbner ens porer og det gør det nemmere for al skidt og andet at komme ud. Når huden så vaskes efterfølgende føles den ekstra lækker og blød. Det er i hvert fald min erfaring. Man kan også påføre en lækker serum til huden eller måske endda nogle teposer på øjnene som via den varme damp kan komme ekstra meget i dybden. Helt sikkert noget jeg skal have testet. Det samme gælder essentielle olier. Åhh dem skal jeg havde købt nogle stykker af og prøve i forbindelse med dette apparat. Det kunne være perfekt på dage hvor man har brug for noget ekstra forkælelse og afslapning - eller måske endda i forbindelse med en forkølelse. Der kunne denne maskine virkelig være nyttig. Jeg tror faktisk det er takket være denne at jeg i denne uge ikke længere har fornemmelsen af en begynde forkølelse, som jeg havde før jeg startede med at teste den.

Jeg glæder mig meget til at se hvad denne face steamer kan gøre for mig fremover. Forhåbentlig kan den hjælpe mig med at få styr på min hud og eventuelt være med til at gøre den mere jævn og mindre problematisk. Jeg skal helt sikkert have testet nogle flere ting af med den og jeg er ret sikkert på at den vil blive en fast del af min spa-hygge når jeg tager tid til det en gang imellem. Om ikke andet så vil jeg bestræbe mig på at få den brugt jævnligt så jeg kan se om den har nogen betydelig effekt hos mig. Jeg er i hvert fald glad for at jeg har fået lov til at teste den.

Har I en face steamer eller har I planer om at skulle have en? Hvis I har en, har I så kunne se eller mærke en forskel på jeres hud? Og har I eventuelt nogle gode idéer til hvad man ellers kan bruge sammen med den? :)

2 kommentarer:

  1. Den damper kun med rent vand eller??

    Jeg laver nogen gange damp-bad herhjemme, feks når jeg er syg.
    Derind kommer jeg altid en god urte te..

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)