Månedens Favoritter - Februar 2018

Februar var en kort måned denne gang og det synes jeg sagtens at man kunne mærke. Men det betyder ikke at jeg ikke havde en masse favoritter denne måned. Fik købt en masse lækkert, fik set lidt film og serier og så har jeg haft et par skønne dage også.

Et af de største højdepunkter denne måned var helt klart vindersangen i det Danske Melodi Grandprix. Jeg ved godt at der er mange blandede meninger om den, men jeg forelskede mig i den allerede inden de skulle dyste, og det var min vinder fra start af. Og da den så vandt og gik videre til det Internationale Grandprix så kunne jeg slet ikke få armene ned. Jeg lytter til den dagligt og jeg bliver bare mere og mere glad for den. Hvis ikke I har hørt den, så kan I finde den her.

Jeg var også forbi vores lokale genbrugsbutikker et par gange denne måned, og jeg må sige at jeg fik fundet mig et par lækre ting. Blandt andet disse messing heksegryder. Som jeg har nævnt før, så er jeg ikke den store fan af messing, men jeg kunne simpelthen ikke stå for disse. De har den helt rigtige form og så skriger de bare langt væk af "Wicca". Så kan jeg altså ikke stå for det. Så de endte med at komme med mig hjem, og jeg bruger pt. den ene til lidt Forårs løg og den anden til et lille fyrfadslys. De står og pynter så godt sammen. Og så er Forårs løgene på en måde også en favorit denne måned. Har disse I ser på billedet og resten af de små er ude i en krukke på altanen. De blomstrer dog ikke derude endnu, men det har jo noget med temperaturen at gøre. Men herinde i stuen dufter der skønt lige nu. :D

På samme ture rundt i byen har jeg også været forbi vores lokale helsebutik et par gange. Første gang for at købe den Selenit Stav, som jeg fortrød jeg ikke købte sidste gang jeg var dernede for at kigge på den. Jeg ved ikke hvor godt I kan se den på billederne, men det er en meget mælkehvid krystal og den skifter lidt farve intensitet alt efter fra hvilken vinkel man kigger på den. Selenit er god til at lade andre krystaller op så jeg har ville have den længe nu.

Og nu hvor vi alligevel er ved krystaller, så fik jeg langt om længe også købt den store geode som jeg forelskede mig i da jeg var nede og købe selenit staven. Den var ens smule dyr (Troede det kun var den halve man kunne få til den pris), men da jeg fik at vide at det var hele stenen - altså begge halvdele - til den pris så måtte jeg bare have den med mig hjem. Den står og pynter så smukt sammen med de andre hvide quartz geoder jeg har.

Jeg har også fået set lidt serier denne måned og en af dem som virkelig gjorde et indtryk på mig var "Altered Carbon". Det er en fremtids-serie og er meget sci-fi præget serie, så det er ikke en serie for alle. Jeg synes dog at den er overraskende god og jeg glæder mig til en fortsættelse - for det håber jeg satme der kommer! Så Netflix! Please?!

En anden serie jeg er gået igang med at gense på Netflix er "Friends". Det er en super hyggelig serie at have kørende i baggrunden imens man sidder og roder med noget andet, og så er det rart at gense den. Jeg er endnu ikke stødt på et afsnit jeg ikke har set, men der må være et par stykker iblandt. Jeg har nemlig set serien meget spredt på TV, såå... jeg ville blive meget overrasket hvis det viser sig at jeg har set dem alle. Men pt. er jeg igang med sæson 7 og der er 10 i alt.. Såå.. Der er lige lidt timer endnu tilbage. :P

Jeg har ikke rigtig fået den brugt så meget endnu, men min nye Baker Boy Hat, som jeg bestilte på eBay for flere måneder siden, er overraskende lækker! Jeg havde ikke turde håbe på at formen var god og at den passede mig, men den er næsten perfekt. Elastikken kunne godt have været lidt mindre stram, men den passer! Og så har den en god "fylde" så den ser ikke for lille ud. Jeg kunne godt finde på at bestille den hjem i lidt flere farver.

En anden ting som jeg også har bestilt igennem eBay er mit elskede mobilcover med ræve. Har haft det liggende hele Vinteren, men har først taget det i brug nu. Og ohhh my hvor jeg dog elsker det! Jeg har en lille "ring"-holder på den, som jeg er blevet dybt afhængig af. Endnu et købt fra eBay, som jeg endte med at bestille en ekstra hjem af. Så det er faktisk to favoritter i et her.

Sidst men ikke mindst, så er der en af de nye Palmolive Aroma Sensations Shower Gels - nemlig den der hedder "Just Fabulous". Den dufter så skøn og frisk, og den indeholder avokadoolie og duften af iris. Der er bare et eller andet ved denne som får mig til at tænke på lange Sommeraftner, nyudsprungne blomster og nyslået græs. Åhhh ja tak! Endte faktisk med at købe endnu en af disse til lageret så jeg ikke løber tør lige foreløbigt. :D

2 kommentarer:

 1. Link virker ikke. Er vild med dit cover <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mystisk. Der er ikke rigtig andre der har haft problemer med linket.
   Og ja jeg er også vildt glad for det. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)