Super Lækre Barú Kakaoer fra Tebox.dk

*Reklame* - Modtaget til anmeldelse - Indeholder mine egne meninger. Ingen økonomisk interesse involveret.
Jeg indrømmer gerne at jeg har en lille - okay stor - svaghed for varm kakao, og da jeg en dag fandt shoppen Tebox.dk og så at de havde de fine pulver kakaoer fra Barú, så måtte jeg bare have nogen hjem til test. Havde set dem i Bilka, men de havde kun et par stykker og jeg fik selvfølgelig ikke købt nogen. Hvilket jeg godt kan fortryde nu. Men Tebox var så søde at sende mig lidt som jeg kunne teste. De har i øjeblikket 6 varianter, og jeg har fået tre af dem hjem.

Fluffy Marshmallow Chocolate Powder er meget sød i smagen. Det siger lidt sig selv når der er skumfiduser i - som også er super søde. Denne måtte jeg tilføje lidt mere mælk til end det var anbefalet, men så blev den altså også virkelig lækker. Det er egentlig bare en alm. kraftig kakao og så er der selvfølgelig tilføjet de super søde skumfiduser.

White Chocolate Latte Powder er virkelig lækker. Jeg var faktisk bange for at denne ville blive alt for sød og virkelig tung, men det er heldigvis ikke tilfældet. Den har faktisk en dejlig mild smag af hvid chokolade, så den kunne jeg godt finde på at skaffe igen når jeg løber tør.

Swirly Hot Chocolate Powder er svaret på den klassiske varme kakao. Der er ikke noget specielt ved denne, men hold da op hvor smager den altså bare godt! Det hjælper selvfølgelig også lidt på det at der er de ekstra stykker chokolade i den. Det giver lige det lille ekstra pift. Slet ikke dårligt.

Blandingsforholdene på disse er at man blander 20 cl (2 dl eller 200 ml) varm mælk med 4 tsk kakaopulver. Det passer fint til den hvide kakao og den alm. med chokoladestykker, men den med marshmallows synes jeg bliver lige sød nok, så jeg tilføjede lidt ekstra mælk. Og jeg vil anbefale at varmer mælken i mikroovnen i 3 min på 750 watt - så får man ikke lavet for meget og det går super hurtigt. Man skal dog lige huske at holde øje med mælken for den kan godt "koge over", så del måske de 3 min op i to. Jeg havde et uheld den ene gang, og jeg måtte starte forfra. :P

Jeg elsker at de har den ekstra lille detalje med de små stykker chokolade eller skumfiduser. Chokoladen smelter godt nok med det samme når man tilføjer mælken, men skumfiduserne "lever" lidt længere og tilføjer en fin lille detalje imens man nyder kakaoen.

Jeg elsker disse kakaoer. Designet på bøtterne er så fantastisk og retro og ser super godt ud på display. Og så er det bare super fint at de har hver deres farve, så man nemt kan kende forskel på dem. Jeg skal meget have købt nogle af de andre variationer. Især Peppermint Chocolate Powder og Salty Caramel Drinking Chocolate. Åhhhh ja de er sikkert også helt igennem fantastiske! Tebox.dk har pt. tilbud på disse, og I kan altså få dem til 53 kr stykket. En helt okay pris for så lækre kakaoer hvis I spørger mig. Det er jo ikke noget man sidder og drikker en masse af, men det er derimod en forkælelses drik. Jeg kan varmt anbefale jer at prøve dem.

Hvis ikke I er til kakao, så sælger de også en masse lækker Te, ingredienser til Bubble Tea, Kaffe og lidt forskelligt tilbehør. Helt klart noget jeg skal have kigget nærmere på. Jeg så nemlig at de har noget Julete! Ja jeg ved godt at det er lidt sent eller meget tidligt at tænke på det, men Julete er altså noget jeg virkelig elsker. Såå... Jeg vender helt sikkert tilbage til deres shop.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)