April i min Bullet Journal - Jeg byder Foråret velkommen

Tid til at bringe de skønne Forårsfarver frem - også i min Bullet Journal. Jeg elsker den washi tape jeg har brugt til denne måned - blomsterne og farverne er perfekte til årstiden. Jeg har ikke ret mange blomstret washi tapes, men min samling vokser stille og roligt. Jeg har faktisk to på vej fra eBay, men de er i lidt mere dæmpet farver. Normalt hælder jeg mest til det monokrome, men en gang imellem er det rart med lidt farver. Denne måned har jeg kombineret begge dele.

Nu hvor der er så meget larm i den blomstret washi tape, så har jeg valgt at holde layoutet meget simpelt, og jeg er faktisk ret vild med resultatet. Der ligger meget arbejde i den måde jeg har lavet det, men det er så meget tiden værd.

Jeg har også valgt at tilføje den lille "halvside" denne måned, så jeg slipper for at skulle bruge en hel side på de ting der står på den. Det kunne jeg selvfølgelig godt, men på denne måde kan jeg "flytte" siden med rundt til der hvor jeg nu er nået til. Især nu hvor jeg har valgt at lave én stor tabel til de ting jeg holder styr på hver dag. Så slipper jeg for at presse dem ind på uge-siderne. Og det var en stor fordel denne måned, da jeg så nu kunne have seks dage pr. side og ikke have nogle "huller". Det giver et mere ensartet layout og det elsker jeg.

Mine sider denne måned ser sådan her ud. Som sagt dejligt simpelt og helt klart noget jeg gerne vil gentage fremover. Der er dog ikke ret mange måneder det kan se så "rent" ud, da det kræver 30 dage den pågældende måned, så næste måned bliver jeg nødt til at lave et par ændringer. Måske lave nogle kreative detaljer der hvor der er "hul", men jeg ved det ikke helt endnu. Må gå i tænkeboks. Det kan være at jeg kan finde på noget kreativt i forbindelse med det tema jeg har valgt at bruge i Maj.

Men sådan her ser min April måned altså ud og jeg elsker det! :D


2 kommentarer:

 1. Ej, hvor er det altså bare flot lavet!
  Jeg er helt misundelig :)

  Jeg tror jeg er liidt for perfektionistisk til det - ville nok aldrig blive HELT tilfreds.
  / Christina
  ChristinaRegi.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaark! :D
   *Hehe* Jeg er nu ellers også perfektionist, men nogle gange må man bare acceptere det som det er. ;) Jeg er heller ikke 100% tilfreds med tegningen over månedsoversigten, men jeg overlever. *Hahahahah*

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)