"World of Wizardry"-boxen fra GeekGear - Februar 2018 + Unboxing Video

GeekGear boxen fra Februar har været længe undervejs og blev meget forsinket pga. det dumme snevejr, men nu er den her endelig!!! Jeg har selvfølgelig været for utålmodig og har derfor stalket alle andre GeekGear medlemmere på Instagram for at se hvad boxen gemte på denne gang, og derfor har jeg også glædet mig helt enormt til at få min egen hjem. For hold da op hvor er den lækker!

Lad os kigge på indholdet...


"World of Wizardry"- boxen indeholder denne måned:

Colouring Book
Dark Follower T-shirt
House Elf T-shirt
House Head Boy and Girl Pins
House Banner
Cookbook Recipes
Plastic Frog Mould
Framed Quibbler Print

Jeg elsker at de prøver at variere i deres indhold, og jeg synes også det er en super god idé med mal-selv-prints. Man kan jo bruge disse til et utal af ting, og hvem elsker ikke at sidde og hygge med lidt malerbøger? I denne folder får vi 6 forskellige prints. Jeg ved ikke om jeg selv får dem brugt, men om ikke andet så kender jeg da en som ville blive rigtig glad for at få dem.

Jeg har efterhånden fået samlet en del T-shirts sammen med Harry Potter prints, men min samling vokser stadig. Og denne gang har vi fået hele 2 T-shirts med. Den første er med et Death Eater Mask-design og den anden med Dobby. Jeg elsker at få sorte T-shirts med i boxen, men designet på den denne gang er sådan lidt... wha... Jeg er ikke så meget til farverne, men.. den er vel okay Forårs-agtig - trods det lidt dystre motiv. *Hehe*
Vi har efterhånden også fået en del Dobby T-shirts, men denne gang er jeg faktisk ret vild med designet. Det ligner en skitse og så er farverne holdt i sort og hvid på en grå T-shirt. Virkelig lækkert.

Den næste ting er en som jeg flere gange har været tæt på at købe på eBay. Nemlig en Head Girl Pin. Jeg har dog aldrig fået taget mig sammen til at få det gjort, og det er jo egentlig godt nok, fordi nu har vi fået både en Head Girl og en Head Boy Pin med i boxen. Elsker at de har valgt at smide begge i, da de jo ikke kan vide kønnet på folk. Eller jo det kan de godt, men det ville blive for indviklet at skulle sidde og tjekke alle medlemmere igennem for at sørge for at de fik den rigtige. Så det er lækkert at de har gjort det på denne måde.
Jeg er dog super ked af at metallet ikke er sølv, så det passer i farverne til Slytherin. De viser dem i sølv i folderen, men det passer ikke rigtig med realiteten. Det synes jeg godt de kunne have rettet op på. Men det kan være jeg finder modet frem til at ændre på dem selv med en sølv-tusch, som jeg har gjort ved en anden pin fra boxen før.

Vi har også fået et House Banner med denne gang, men samme design som på det pudebetræk vi fik i boxen før denne. Desværre er farven virkelig kraftig, og det skriger lidt i øjnene. Ville ønske de lavede dem i en lidt mere dæmpet mørk grøn så det er den rigtige nuance. Og så er kvaliteten af dette banner ikke det bedste. Og det er større end jeg havde forventet. Men.. tja.. Det er en okay ting at få med så man kan vise lidt House Pride.

Vi har fået to opskrifter og en chokoladeform med denne gang også. Jeg elsker at få disse opskrifter med til min folder vi fik i December måneds box. Denne gang er det med fyldte chokoladefrøer og nogle pumpkin pasties. Jeg skal helt sikkert prøve den sidste. Mums! Og formen er også rigtig fin, hvis ikke man lige skulle have sådan en. Og hvis jeg har læst rigtigt, så skulle vi vist også få noget med til en af næste måneds opskrifter. Det er jeg spændt på. :D

Sidst men ikke mindst, så er der vores print. Denne gang er det et indrammet print af en forside af The Quibbler da Harry Potter var eftersøgt. Elsker at de har valgt at indramme det denne gang. Det må de gerne blive ved med. Jeg får nemlig ikke rigtig brugt dem vi har fået med i løs pap/papir. Så GeekGear! Please fortsæt med dette!


Det har været en rigtig god box denne gang, og hold da op hvor har jeg været irriteret over forsinkelsen. Især fordi jeg var for nysgerrig til ikke at kigge hvad de andre havde fået på Instagram. Og så ville jeg bare have at den skulle komme endnu hurtigere! Min tålmodighed har virkelig været presset. Håber ikke det bliver lige så slemt næste gang. Men jeg er lykkelig over at den er kommet frem uden manglende produkter, eller det der var værre.


Unboxing Video
Fra og med denne box har jeg tænkt på at lave en video hvor jeg åbner boxen op og viser hvad den indeholder. Har længe gerne ville igang med at lave videoer igen, og dette er da en oplagt mulighed for at få det gjort. Og så elsker jeg selv at se unboxing videoer, såå... ;) Here you go!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)