The Paranormal Tag

For noget tid siden faldt jeg over dette tag, og jeg har siden set lidt forskellige videoer hvor folk besvarer disse spørgsmål. Da jeg selv er super interesseret i det paranormale og selv har oplevet lidt forskellige ting indenfor det, så tænkte jeg at det kunne være sjovt at besvare dem herinde. Jeg ved godt at der er mange non-believers derude, som slet ikke tror på det åndelige og det paranormale generelt. Men det er helt okay! Jeg siger ikke at det er forkert at de ikke tror på det - for det skal de have lov til, men det betyder også at jeg er totalt ligeglad med om folk synes det er forkert at jeg tror på det. Så hvis du selv synes det er spændende, så læs endelig videre. Jer der ikke tror på det, I skal være velkommen til at springe det over. ;)

● 1: Hvor gammel var du, da du havde din første paranormale oplevelse?
Jeg kan ikke huske hvor gammel jeg var, men jeg var ret lille første gang jeg for alvor lagde mærke til det. Jeg fik altid at vide at det bare var min livlige fantasi der gjorde at jeg troede jeg så noget, men en dag oplevede jeg noget der gjorde at jeg på ingen måde var i tvivl længere. Og jeg fik det tilmed bekræftet da jeg blev lidt ældre og havde en snak med min søster. Det viste sig nemlig at hun havde set det samme i flere år uden at fortælle noget. Se dét var lidt skræmmende. Men samtidig med var det også en lettelse. Så var jeg alligevel ikke helt kuk-kuk. :P


● 2: Har du altid troet på spøgelser?
Jeg har i hvert fald altid været interesseret i det. Men da jeg startede ret tidligt med at opleve uforklarlige ting, så kan man vel godt sige at jeg altid har troet på det. Også selvom folk konstant forsøgte at få mig til at føle mig totalt dum når jeg snakkede om det og gav udtryk for at jeg troede på det. Jeg kunne ikke forstå hvor folk ikke selv troede på det når jeg så det så tydeligt selv.


● 3: Hvor er dit foretrukne sted at søge efter det paranormale?
Jeg har desværre ikke nogle steder i nærheden hvor det kunne tænkes at være et godt sted til den slags. Jeg kender et par steder rundt omkring i landet, men har ikke selv været der. Det ville dog være fantastisk at opleve det en dag. Men endnu bedre - udlandet. Gerne nogle af de steder man ser blive udforsket af forskellige hunters verden rundt.


● 4: Hvad er dit foretrukne efterforskningsværktøj at bruge når du går på opdagelse?
Igen ... jeg går ikke selv på jagt, men hvis jeg skulle så ville en diktafon, et EMF meter, en ghost box og selvfølgelig et kamera.


● 5: Hvad er din mest uhyggelige paranormale oplevelse?
Det værste jeg har oplevet er noget jeg stadig ikke er sikker på om det har været paranormalt eller om det var mit hoved der spillede mig et pus. Det var en aften for en del år siden hvor jeg var ude at gå en tur. Jeg havde flere gange på turen hørt fodtrin udover mine egne, men hver gang jeg kigge mig omkring så var der ikke andre at se. Jeg når så et sted hvor gadelyset er gået ud og pludselig er fodtrinnene meget tætte på og jeg kan næsten mærke det i jorden. Jeg vender mig om og når lige at se skikkelsen af en mand løbe imod mig og idet han er ca en halv meter fra mig forsvinder han ud af den blå luft inden han rammer mig. Jeg var rædselslagen og besluttede mig for at vende om og finde den hurtigste rute hjem. Min puls var voldsomt meget oppe og køre og jeg kunne ikke finde ro da jeg kom hjem. Dét var virkelig ubehageligt. Især fordi manden lignede den samme mand, som min søster og jeg havde set da vi var mindre.

Vi havde begge samme oplevelse. Når vi åbnede døren for at gå ud fra hvert vores værelse og kiggede ind imod stuen, så så vi denne mands skikkelse komme løbende imod os i stor fart med store øjne og åben mund som om han skreg et lydløst skrig. Og den samme mand dukkede op i mørket mast helt op i ruden til vores værelse om natten.
Jeg troede ikke at jeg skulle se ham igen, men den aften jeg var ude at gå var jeg overbevist om at det var den samme skikkelse.


● 6: Hvad er din favorit paranormale oplevelse?
Jeg tror faktisk det var en aften hvor jeg stod sammen med en veninde ude ved vejen efter vi havde fået fri. Vi plejede at stå det samme sted hver dag og snakke i flere timer inden vi gik hvert til sit. Men denne aften oplevede vi lidt udover det normale. Vi havde stået der i en del timer og pludselig ser vi begge en hvid skikkelse på taget af huset på hjørnet. Vi troede begge at det var en kat, og ventede på at se den rundt om hjørnet eller hoppe ned fra taget, men der skete ikke mere. Vi stod begge lidt lammet til stedet og kunne ikke sige noget. Vi kiggede efter noget tid på hinanden og spurgte "så du også den hvide skikkelse på taget?". Det havde vi begge og kunne ikke forklare hvad det var. Vi hørte heller ikke nogle lyde - hvilket vi burde have, så det var lidt mærkeligt.

Kort tid efter ser vi skikkelser på den anden side af os og når lige i sidste øjeblik at se to gennemsigtige skygger inden de forsvinder da de når ind under en lygte over en hoveddør ved nabobygningen. Døren gik ikke op eller noget så det kunne forklares som to personer der skulle ind. De forsvandt bare.
Min veninde var rystet men jeg jublede inderst inde. Jeg elsker det gys man får indeni når man oplever sådan noget. Medmindre det har til hensigt at gøre en ondt. Men dette var harmløst, så jeg nød det. Men var samtidig med en smule bekymret for min veninde.


● 7: Kender du nogen andre, som har/har haft paranormale oplevelser?
Ja jeg kender faktisk en del efterhånden. Og så er der selvfølgelig min søster og mine forældre. Min søster og jeg oplevede noget allerede som små, men vores forældre ville ikke tro på os når vi fortalte om vores oplevelser. Især dem der skete i hjemmet når vi var sammen. Vi havde selvfølgelig hver vores oplevelser, men dem sammen var faktisk de mest overbevisende. Især to oplevelser. Den ene var en aften hvor vi sad og hyggede med TV i stuen imens de gamle var til fest nede i byen. Imens vi sidder og ser noget på TVet (Som var et af de der store kasser med meget bred kant rundt omkring) falder et lille kobber askebæger ned bag TVet. Det stod inde midt på og der var masser af plads omkring det. Det stod ikke på kanten eller noget, men pludselig bliver det skubbet ud over kanten og lander bag TVet. Min søster var ikke så gammel på daværende tidspunkt så hun bliver naturligvis rigtig bange. Efter at have hørt et par lyde mere, så beslutter vi os for at gå en tur og komme væk fra hjemmet. Da vi kommer tilbage står flere skabe og skuffer i køkkenet åbne. Den aften sov vi på samme værelse.

Mange år efter, i det hus vores forældre bor i nu, har vi også en oplevelse sammen. Vi havde værelse ved siden af hinanden og lå begge og sov. Pludselig vågner vi op til at TVet i stuen ude foran vores værelser bliver tændt og skruet op på max. Vi styrter begge to ud af døren for at skælde hinanden ud, og stopper op og ser at ingen af os var skyld i larmen. Der var ingen udover os. Og kattene havde ikke kunne komme op og træde på fjernbetjeningen for døren nede i køkkenet var lukket. Vi kunne ikke forklare det. Indtil et par år efter hvor vores forældre langt om længe begynder at opleve noget uforklarligt også. Nu er de også mere åbne overfor det paranormale. Og den ting der hjemsøger deres hjem har vi nu navngivet "Fiskeren". Han stinker langt væk af sprut og rådden fisk. Han ses jævnligt i baggården langt oppe over jorden (Vi kan se toppen af hans hoved når han går forbi vinduerne og udendørs lyset fanger også hans bevægelser) og så har han det med at kaste ting på gulvet.


● 8: Har du problemer med at overbevise venner og familie om dine paranormale oplevelser?
Well.. Min søster og forældre har jeg ikke problemer med, da de selv har eller stadig oplever ting. Når det kommer til resten af familien og venner, så ja.. Så kan det godt være svært at overbevise dem om det. Ikke at jeg føler et behov for at de skal tro på mig, for det er jeg faktisk lidt ligeglad med, men.. tja.. De begynder vel selv at tro på det den dag de selv bliver udsat for noget paranormalt. :P


● 9: Har du et favorit paranormalt tv-show eller en film?
Der er alt for mange fede film der har med det paranormale at gøre, så der kan jeg ikke rigtig finde en favorit. Det er dog en smule nemmere når det kommer til serier. Jeg elsker en del paranormale serier, men mange af dem er fiktive og derfor ikke i toppen af min liste. Hvis jeg skal nævne et par stykker der helt sikkert står på toppen af listen er det de mere realistiske serier såsom Ghost Adventures og Ghost Hunters. Det er alm. mennesker der tager ud til hjemsøgte steder og går på jagt efter beviser på det paranormale eller mangel på det samme. Jeg elsker at få realistiske beviser både på lyd og billede. Også selvom de mange gange slet ikke finder beviser for at der er noget. Det er det der gør det så troværdigt. Jeg elsker dem især fordi jeg selv har oplevet lidt alla det samme. Dog ikke nær så dramatisk som det de nogle gange oplever. Men damn hvor ville jeg ELSKE at opleve det selv.


● 10: Hvad ville være dit 'drømme' sted at gå på opdagelse efter det paramornale?
Hvis jeg kunne få lov til at tage på tur i det store Amerika sammen med Zak og resten af Ghost Adventures holdet så ville det helt klart være en drøm der gik i opfyldelse. Især hvis vi skulle ud til nogle af de store efterladte fængsler og hospitaler. Åhhhhh der sker altid så meget de steder. Dét er en af mine store paranormale drømme.


● 11: Foretrækker du at gå på opdagelse alene eller i en gruppe?
Pas... Da jeg ikke har prøvet det før så er det svært at svare på. Men jeg ville nok alligevel vælge at gøre det i en gruppe. Hvis der så sker noget, så er der flere om at opleve det og man behøver ikke at skulle overbevise andre om det. For så er man der sammen og ser og hører det sammen. Og skulle der ske noget alvorligt så er man ikke alene og risikerer at komme noget til. Så ja.. Det skulle nok være i en gruppe. Selvom det også betyder at der er flere om at lave lyde og det derfor kan være svært at høre hvad der ellers er omkring en. Men så må man jo bare blive enige om at tage det alvorligt og gøre sig umage.


● 12: Er dit hjem hjemsøgt?
Mit nuværende hjem er ikke hjemsøgt nej. Ikke hvad jeg ved af i hvert fald. Jeg har personligt ikke selv oplevet noget i denne bygning. Men min første lejlighed var i den grad hjemsøgt. Jeg boede i en kælder og den havde været gjort beboelig af min udlejers afdøde mand. Jeg oplevede småting i starten men pludselig dukkede en mand op i døråbningen fra gangen og ind til stuen. Han stod bare der og kigge på mig. Jeg så ham tydeligt og han lignede en levende person. Jeg var rædselslagen og gik efter noget tid til min udlejer for at høre om hun havde givet min nøgle til en ældre mand. Det havde hun ikke. Imens jeg sidder og snakker med hende den eftermiddag sidder jeg og kigger rundt i hendes stue og på hendes reol ser jeg et billede af denne mand. Det viser sig at være et billede af hendes afdøde mand. Så det var altså ham der hjemsøgte lejligheden. Jeg troede jeg kunne leve med det, men blev bare mere og mere utryg. Endte så med at flytte derfra for at flytte sammen med en kæreste. Det er både det værste og bedste jeg gjorde dengang. Det bedste fordi jeg kom væk. Det værste fordi han viste sig at være en utro idiot.


● 13: Har du nogensinde haft nogen paranormale oplevelser med dyr?
Det kan være svært at bedømme det paranormales effekt på dyr. For katte og hunde har det jo med nogle gange at sidde og stirre ud i luften eller ind i væggen uden nogen grund. Så at kalde det for noget paranormalt er lidt.... blah. Men har jeg set dyr der ikke var der? Ja. Flere gange. Jeg har stort set altid haft kat, så det er gerne katte jeg ser. Er det paranormalt? Det er ikke sikkert. Men jeg har da flere gange set en kat eller flere komme løbende igennem rummene og tro at det var mine egne, men de har stort set altid ligget stille ved siden af mig eller kommet luntende fra samme sted få sekunder efter. Altså har det ikke kunne være dem jeg havde set. Har også set katte og hunde reagere på ting jeg ikke selv kunne se eller høre, men igen... det kan der være så mange forklaringer på, så jeg vil ikke gå så vidt til at sige at det er paranormalt.Hvis I selv skulle have lyst til at lave denne tag, så skal I være mere end velkommende til at bruge spørgsmålene. Smid gerne en kommentar med link til indlæg herunder hvis I beslutter jer for at gøre det. Jeg ville elske at læse med. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)