En meget anderledes Påskeferie end planlagt + Lidt TMI

Det skulle have været en skide hyggelig Påskeferie, men alt gik bare galt. Det var planen at jeg skulle hygge med familien, men som forventet blev det ødelagt. Og hvad gjorde jeg så? Jeg valgte at drikke sorgerne væk i en sort sky af raseri til en fødselsdag i Fredags. Noget jeg aldrig skulle have gjort, for hold da op hvor har jeg haft det dårligt dagene efter. Der er også flere steder hvor hukommelsen er blank mht. den aften. Og det skræmmer mig.

Hvordan og hvornår fik jeg sko og jakke på? Hvordan kom jeg op af trapperne herhjemme og låst mig ind? Hvordan kom jeg af med tøjet igen? Hvorfor kan jeg kun huske de øjeblikke hvor jeg gik og kastede al maveindholdet op rundt i hele lejligheden? Og gjorde rent efter mig selv? Hvordan var jeg i det hele taget i stand til det????!!?! Jeg fatter intet af det der skete den nat og det meste af Lørdagen. Jeg ved dog at jeg aldrig i mit liv har været så fuld og jeg har ALDRIG før kastet op pga. druk. Så jeg har i den grad lært det på den hårde måde at man ikke skal drikke når man er knust og rasende. Det går åbenbart virkelig galt. Og min vrede og skuffelse er ikke forsvundet sammen med alkoholen. Så det er virkelig ikke det værd. Jeg er færdig med den slags. Ikke mere druk. Ever!

I dag er jeg langt om længe på benene igen. Jeg har formået at få gjort rent og kan nu nyde resten af ferien i mit eget selskab. Jeg har stadig tømmermænd, men jeg overlever. Jeg havde nok haft det værre hvis jeg ikke havde... ja.. I ved.. :P

Jeg vil smide mig i sofaen med lidt søde sager og se lidt TV-serier og læse hvis jeg kan holde det ud. For det er på ingen måde vejr til noget udendørs. Helt seriøst! Sne?! Vi er gået ind i April så det må gerne snart begynde at føles som Forår, tak! Fortsat god Påske til jer. Håber I nyder den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)