Får styr på lidt løse ender i disse dage

Jeg føler mig bagud med alt for tiden. Jeg har ikke haft det specielt godt, og det påvirker alt hvad jeg laver og skal. Men jeg gør hvad jeg kan. I dag fik jeg blandt andet styr på lidt løse ender. Jeg har fået planlagt min fødselsdag og jeg glæder mig allerede til en hyggelig dag. Og jeg skal måske endda fejre dagen endnu en gang udover på selve dagen. Min kusine har i hvert fald givet udtryk for at hun gerne vil invitere mig ud på en hyggedag. Så det ser jeg også frem til.

I morgen står den på en masse praktisk herhjemme, da jeg ikke får tid hverken Torsdag eller Fredag. Måske kan jeg nå lidt Tordag når jeg kommer hjem, men Fredag er helt booket. Jeg ved ikke hvor længe kurset kommer til at vare (Det gik over tid sidste Fredag) så jeg vil ikke presse for meget ind den dag. Og så håber jeg på at få en weekend i ro og fred. Måske endda presse lidt self-care ind. Det kunne være virkelig rart.

Jeg vil også gerne igang med at lave lidt makeup looks igen. Det er som om jeg ikke rigtig har haft den store lyst til den slags i år, men jeg vil så gerne igang med det igen. Jeg har lidt ting på vej hjem som jeg glæder mig til at lege med, så forhåbentlig får det lidt af lysten tilbage. Jeg har i hvert fald et par looks i tankerne allerede. Det kan også være at det kan hjælpe lidt på humøret på længere sigt.

I morgen har Jeanette og jeg en overraskelse klar til jer på hver vores blog. Jeg har allerede givet jer et lille sneak peek i det sidste indlæg, men ved ikke hvor mange af jer der lagde mærke til det. Jeg skrev ikke noget specifikt men det ses på nogle af billederne. Glæder mig til at vise jer det. ;)
Og... tja.. Tror det var det. Tiden er løbet fra mig her til aften, og det er allerede blevet tid til at hoppe under dynen. Får som sagt lidt travlt i morgen. Håber I har haft en god Tirsdag og at I får en god start på dagen i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)