DIY : Lav dig eget Read-A-Thon Krus + GiveAway

Sidste år ville jeg gerne have lavet mig et Read-a-Thon krus, men jeg nåede aldrig at få lavet eller bestilt et. Planen var at jeg enten ville købe et der var færdiglavet eller selv lave det. Altså købe et krus i genbrugeren og så tegne eller skrive noget på selv. Men som sagt så nåede jeg det ikke.

For en lille måned siden begyndte jeg så at tænke på det igen. Ville denne gang helst lave et som ingen andre kunne få. Altså købe et hvidt krus og selv tegne eller skrive noget på. Men da jeg huskede tilbage til de krus jeg lavede sidste år, kom jeg i tanke om hvor skide svært det faktisk er at skrive på så glat en overside. Så jeg droppede faktisk helt idéen.

Men så skrev Jeanette for noget tid siden at hun gerne ville have et, men at hun synes det originale Read-A-Thon krus var alt for dyrt. Det fik mig igen til at tænke på at jeg jo faktisk også gerne ville have et krus. Vi aftalte så at se om ikke vi kunne finde et sted hvor vi kunne få lavet et, og jeg gik straks igang med at lave noget grafik vi kunne bruge til det. Vores valg endte med at falde på Cewe.dk - krusene var billige og fragten var den billigste ud af dem vi havde været inde og kigge på. Samt det var et af de eneste steder hvor grafikken kunne bruges.

Vi valgte et bogligt citat (Med en lille ændring) og jeg lavede så en åben bog der skulle være nedenunder teksten og så har vi sluttet det af med hashtagget til selve begivenheden - #ReadAThon. Super simpelt men stadig let genkendeligt. Og så kan det jo bruges de to gange om året der er Read-A-Thon. Eller det kan jo selvfølgelig også bruges på andre tidspunkter af året, men nu er det specifikt til denne begivenhed vi har lavet det. Det er et super fint krus. Og ved I hvad? Vi har fået lavet et tredje krus som en af jer besøgende på vores blogs kan vinde.

I kan altså vinde et krus med dette print og der findes kun de tre. I kan deltage hos både Jeanette og mig, så det er to lodder I kan putte i puljen. Så hvis du selv er en læsehest og gerne deltager i Read-A-Thon begivenheden der sker to gange om året, så kunne et krus som dette jo være lige noget for dig. Ik? Og det er ikke et krav at du skal deltage i begivenheden - det er bare mere oplagt for dem der deltager. Men alle er velkommende til at prøve chancen.

Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar til dette indlæg hvori du svarer om du skal være med til Read-A-Thon her d. 28 April og fortælle hvor mange gange du har deltaget. Det kunne være interessant at høre. Og du skal have adresse i Danmark. Husk også at skrive dit fulde navn og email så vi kan komme i kontakt med vinderen.

Jeg ville sætte stor pris på hvis I også ville dele indlægget på de sociale medier så andre også kan få chancen, og så ville jeg da ikke være ked af det hvis I ville smutte ind og følge med på bloggens Facebookside og eventuelt følge mig på Instagram? ;)

GiveAwayen slutter kl. 23:59 Søndag d. 22 April. Vinderen vil få besked dagen efter og det vil også blive offentliggjort på vores blogs. Held og lykke alle sammen!

17 kommentarer:

 1. Sikke dog et fantastisk krus. Jeg kan godt forstå, I har fået dem lavet - er vild med ideen. Håber da at jeg måske kan være heldig at vinde :-)

  Jeg skal deltage i readathon den 28. april og det er min tredje gang :-)

  Kh.
  Louise Toft Timmermand
  louisettimmermand@live.dk

  SvarSlet
 2. Nøj hvor er det det fint <3 Jeg elsker det krus og det kunne være så fint til min kop samling.

  Jeg skal være med, og jeg glæder mig til kunne slappe af med nogle gode bøger, og hygge mig på de Sociale medier.

  Har det din egen håndskrift, eller er det nogle fonte du har fundet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Husk din mail og at besvare spørgsmålene. ;)

   Det er fonts jeg har liggende på computeren jeg så bare har brugt lidt forskellige af, sat sammen og lavet en lille bog i vector.

   Slet
  2. Hov det havde jeg lige overset :P Men det er min 8 gang og min mail er mabrsa@live.dk

   Arh okay. Det er så fint!

   Slet
 3. Jeg kan ikke huske det, men jeg tror det her bliver 7. gang. Måske 8.? Jeg skal være med denne gang også.

  Det er simpelthen så fint et krus altså.

  ireneejensen@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. :D Og så er du jo en garvet Read-A-Thon'er. ;)

   Slet
 4. Det lyder super sjovt! Har aldrig hørt om det men det er da hel sikkert noget jeg kunne overveje en gang! Jeg elsker at læse men desværre læser jeg næsten kun i ferier. Når jeg læser foretrækker jeg at læse bogen så hurtigt så muligt, og med en travl hverdag føler jeg tit at jeg bliver afbrudt i min læsning. Desværre. Så read-a-thon er jo den perfekte mulighed!

  Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
  chelleblogdk@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh ja så synes jeg helt sikkert at du skulle prøve det. En hel weekend kun til læsning er helt igennem fantastisk. ;)

   Slet
 5. Jeg elsker krus og jeg elsker at læse. Desværre bliver det tit ved lystet fordi tiden er knap.
  Held og lykke til alle deltagere af konkurrencen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej. :) Husk at tilføje fulde navn og email. ;)

   Slet
 6. Jeg satser på at manden min passer børnene så jeg kan læse😁 Det er vel ikke formeget forlangt?!

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* Ja det kunne han da godt lige. :)
   Hvad er din mail?

   Slet
 7. Jeg skal helt klart deltage! Jeg kan faktisk ikke huske hvor længe jeg har været med. Mener jeg var med for første gang i 2013? Så en del gange efterhånden :)

  Hilsen Sabrina Glud - samhain4000@gmail.com - http://sabrinasblog.dk

  SvarSlet
 8. Jeg skal desværre ikke deltage i år da jeg skal til noget med svigerfamilien. Men jeg ville elske at deltage et år :D

  //maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Det er SÅ flot et krus, som virkelig ville pynte i mit bogskab, når der ikke er Readathon <3

  Jeg skal deltage, og det er min anden gang. Jeg elsker Readathon, og jeg glæder mig helt vildt til et døgn i bøgernes univers <3

  Kh Louise
  Lolesendk@gmail.com

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)