Mine nye Boglige Must-Haves

(Dette indlæg indeholder ting jeg tidligere har reklameret for her på bloggen)
Jeg er så småt begyndt at varme op til årets første omgang Read-A-Thon og i den forbindelse kommer der lidt bloglige indlæg hen over de næste to ugers tid. Og i dag kommer det første.

Her indenfor de sidste par måneder har jeg udvidet mine bogligt relaterede ting i hjemmet og jeg har rigtig mange must-haves imellem dem. Ting jeg ikke længere kan undvære når det kommer til min læsning og mine omgivelser imens. Og i dag har jeg tænkt mig at vise nogle af dem til jer - og anbefale jer et par ting.

● Først og fremmest så er det for mig vigtigt at have et godt sted at sidde når jeg skal læse, og der er min skønne lænestol helt klart et af mine nye must-haves. Jeg købte stolen sidste år og jeg elsker den! Man sidder rigtig godt i den og den har den helt rigtige pasform til mig. Helt klart pengene værd. Jeg bruger selvfølgelig også min sofa somme tider, men skal jeg virkelig sidde godt, så er det lænestolen jeg hopper over i. Er det varmere i vejret benytter jeg mig selvfølgelig også af altanen når det er muligt. Men lænestolen er helt klart min nummer et.

● Det er også super vigtigt at have en god belysning og der er min meget simple gulvlampe altså bare lækker at have. Jeg fik den op til Read-A-Thon for præcis tre år siden og jeg kan simpelthen ikke undvære den længere. Jeg kan justere lampeskærmen så den peger hen hvor jeg ønsker den og så er den som sagt super simpel, så det er ikke en der fylder meget i rummet eller skriger på opmærksomhed - præcis sådan jeg vil have det. Og så står den bare perfekt der hvor den er lige nu.

● Mit Bookseat er en af de nye ting som jeg synes alle der elsker at læse bøger skal prøve. Hold da op hvor er det altså en lækker boglig "gadget" at have. Jeg har ikke længere så ondt i nakke og håndled når jeg læser, og det er jeg ret sikker på at jeg kan takke denne for. Jeg behøver ikke længere at skulle holde bogen i hænderne og den kan stå på de mest ujævne overflader uden at falde ned. Og så er vinklen når bogen sidder i den rigtig fin. Jeg har den med mig rundt i hele lejligheden når jeg læser og jeg er ret sikker på at den også kommer med mig udenfor og med på farten til Sommer. Skal helt sikkert have den med på picnic når det bliver vejr til det. Og så er den perfekt at have med ude på altanen også.

● Og når nu vi allerede snakker om det med at "være på farten", så er et Booksleeve virkelig også et must. For bøgerne skal jo opbevares på en eller anden måde når man skal have dem med sig, og de bliver oftest bare smidt ned i tasken sammen med alle mulige andre ting. Og hvad sker der så? Man får gerne ødelagt coveret og siderne og det hader jeg virkelig! Så jeg gik på jagt efter nogle booksleeves og jeg fandt en der syer dem og købte straks et hjem. Jeg elsker det og jeg har allerede bestilt endnu et med en lille lomme foran og i det fineste stof med ræve på. Et rigtig Efterårs-booksleeve. Glæder mig så meget til at modtage det. Men dette er helt klart også et must-have - især hvis man får brug for at have bøgerne med sig når man skal et andet sted hen og læse. Der er jo nogen der tager i Sommerhus, på Hotel eller andet når de skal deltage i Read-A-Thon. Er røv misundelig. :P

● Selvom jeg benytter mig af mit Bookseat, så er bogmærker stadig et must-have. Især hvis man skal pakke bøgerne ned for at tage et andet sted hen. Og for at holde styr på hvor man er nået til, så er et bogmærke altså en nødvendighed. Jeg har en hel del efterhånden - både nogen jeg har fået, købt og selv lavet. Disse er pt. mine favoritter. Og ja.. jeg er faktisk mest til dem jeg selv har lavet. Det er lidt specielt at have nogen ingen andre har.

● Man kommer heller ikke rigtig udenom at snacks og drikkelse hører med når man sidder og hygger med sin bog. Jeg har ikke nogle specifikke ting jeg foretrækker når det er, men en kop varm te eller kakao går man aldrig forkert i byen med. Og så er alt fra slik, kage, brugt osv jo bare lækkert at sidde og nippe til.

● Nu er jeg jo en der elsker at putte når jeg læser og dertil hører helt klart nogle lækre tæpper. Jeg har to som jeg elsker fordi de er så dejligt bløde og varme, og det er dem I kan se på billederne. Begge er fra Jysk og de er helt klart pengene værd. Det langhåret kan man få i to farvevariationer. Det grå jeg har og så et brunt. Og så er der mit plettede dådyrtæppe. Det er latterligt blødt og desværre har Cosmo det med at sætte kløerne i det og det resulterer i at han trækker lange tråde ud af det. Så når jeg bruger det så skal jeg hele tiden sørge for at han ikke kommer op og ligger på skødet. Men jeg elsker at bruge dem begge. De er endda også en smule bredere og længere end alle de andre tæpper jeg har, så det er selvfølgelig også med til at jeg elsker dem så højt.

● Sidst men ikke mindst - en masse skønne bøger! Det kan man jo ikke rigtig komme udenom. Jeg er personligt mest til de fysiske bøger. Ja de fylder en del, men der er altså bare en eller anden charme over at sidde med en bog. Det kan ipads osv altså ikke leve op til. Så masser af fysiske bøger. Ja tak!

Har I nogle boglige must-haves i kan anbefale at man kigger nærmere på?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)