Fantastisk Fødselsdags-hygge i Svendborg

Jeg vågnede i morges til en virkelig sød sms fra min søster og det var starten på en fantastisk dag. Min fødselsdag. Det er uhyggeligt at tiden går så stærkt og at jeg nu er blevet et år ældre. Men det var som sagt en virkelig god dag. Normalt er jeg ikke så begejstret for den dag, men det har de sidste par år været ret hyggeligt. Jeanette kørte nemlig til Faaborg i dag - som hun har gjort de sidste par år også - for at tage mig med til Svendborg. Den stod på en masse shopping og noget lækker mad på Jensens. Hvor vi fik gratis dessert da jeg jo havde fødselsdag. Lækkert! Og ja.. shoppe.

Jeg besluttede mig for at jeg gerne måtte i dag, så jeg har fået købt en masse med hjem. Jeg har ikke fået taget et billede, men kan fortælle at jeg nu er følgende ting rigere:
● En nakkepude til når jeg sidder og læser i min lænestol eller ude på altanen.
● En sød lille ræve-bamse. Ja jeg ved godt at jeg har nok i forvejen, men jeg samler altså på dem.
● 2 T-shirts - en i hvid og en i gul. CHOK! Ja jeg har købt tøj i andre farver end sort. Wow!
● To lange "strop"-toppe - en i sort (no surprise there) og en i en flot mosgrøn.
● Et par bukser der slutter lidt under læggen - perfekt til overgangsmånederne.
● En masse sorte footies - Havde ingen tilbage så der skulle nogle nye til.
● Alt for meget te. Men jeg fandt både min elskede Vinter-te og min Mango-te. Endelig!
● Plus en masse andre småting - wellness, mad, drikkelse osv.

Derudover har jeg også fået købt et par ting til min lille niece. JA JEG SKAL SKU VÆRE MOSTER!!!! (Se linket øverst i indlægget - vedr. den der sms fra min søster) Jeg har ikke fået købt så meget endnu, da jeg gerne vil finde noget personligt og noget som... bare er mig. Og jeg er i god tid, så jeg har tid til at finde det hele rigtige. Men i dag fandt jeg to ting. Én af tingene er noget som jeg for alt i verden gerne ville finde. Noget som jeg selv fik da jeg blev født. Så det er lidt et must for mig at få med. Og den anden ting er... tja.. Lidt fjollet, men noget jeg ved babyer/børn elsker og så er motivet på emballagen bare... mig. *Haha* Så nu er jeg langt om længe kommet igang med at få købt lidt småting. Er spændt på at se hvad min søster siger til det når hun en dag skal have det.

Jeg håber at I andre har nydt dagen og det gode vejr. Jeg klager i hvert fald ikke. ;) Jeg vil nu fjerne makeuppen, smide noget ansigtsmaske i fjæset, starte på den nye Danske serie på Netflix og bare slappe af resten af dagen. May the 4th be with you! *Haha* Sorry.. Kunne ikke lade være. :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)