"World of Wizardry"-boxen fra GeekGear - April 2018

Så ankom min Harry Potter GeekGear Box endelig. En del forsinket men nu er den her. Jeg havde set meget frem til denne box pga. de hints vi fik op til den, men.. tja.. mine forventninger var vist lidt for høje. Men det er nu ikke en helt dårlig box og nu synes jeg det er på tide at gennemgå indholdet.

OG! Jeg har ikke rigtig haft tid til at lave en video denne måned, så det må I undvære. Vi må se om jeg finder tid til Maj boxen når den en gang dukker op enten sidst i Maj eller start Juni. ;)


April måneds "World of Wizardry"-box indeholder:

Death Eater Masks T-shirt
House Placemats
Wizardry Tie
Wizardry Tie Clip
Cookbook Recipes
Metal Broomstick Keyring
Sirius Black Wand
Signed Artist Print
Wanded Print

T-shirten er denne måned ret simpel. Ikke for mange farver, simpelt-ish print og ja.. Sort T-shirt med gråt print. Den er meget maskulin men stadig meget uni-sex- Synes det er svært at forklare. Men det er helt sikkert en T-shirt jeg sagtens kan bruge - også til hverdag. Så den er jeg ganske tilfreds med.

Vi har også fået nogle bordskånere med denne måned. Dem er jeg sådan lidt... blah med. Vi har fået fire stykker og alle fire huse er repræsenteret. Jeg synes printet på dem er virkelig grimt, så jeg kommer aldrig til at bruge dem. Men det er nu en fin tanke og jeg ved at der er mange Potter-heads der vil elske disse. Men hvad jeg lige skal bruge dem til aner jeg ikke.

Nu går jeg jo ikke med slips, og jo jeg har da et af hver i de enkelte huses farver, men det er mere til dress-up. Så da jeg så at vi havde fået et slips med denne gang blev jeg lidt.. ikke begejstret. Dog er det et fint sort slips med små hvide print på af Harrys briller og lyn-ar. Det er utroligt langt så hvor brugbart det lige er ved jeg ikke. Men tja.. Det er jo egentlig et fint slips, men ikke noget jeg selv bruger til hverdag.
Og til dette slips har vi også fået en slips-klemme - er det sådan de hedder?! Disse kom i den farve ens valgte hus er i. Jeg har altså fået en sølvklemme med et grønt lyn - fordi jeg er i Slytherin. Igen noget jeg ikke får brugt, men til de mandlige medlemmere er det jo nogle rigtig fine ting.

Opskrifterne denne gang er nogle virkelig lækre nogen. Mums! Jeg ville ønske jeg var en født kok og bager, for disse ville være så lækre at prøve. Der er en opskrift med på en æble kage-ting og en Monster Book kage. Kage! Masser af kage! Igen.. ville ønske jeg var bedre i et køkken. *Hehe*

Vi har også fået en nøglering med. Desværre er den i den trælse gyldne farve, så den falder ikke rigtig ind i min stil, men jeg synes nu alligevel at den er rigtig fin. Den forestiller en kost og har en god længde. Det ville i hvert fald være nemt at finde sine nøgler nede i tasken med denne. Jeg ville nu nok ikke bruge den som nøglering, men måske mere som pynt på en taske eller noget. Men igen.. Farven er helt forkert til mig. Men idéen er god.

Da vi fik hintet om at der ville være et Sirius Black produkt i denne måneds box, så håbede jeg virkelig på at det ville være hans wand. Jeg har længe overvejet at bestille den hjem, men fik det aldrig gjort. Og heldigvis for det for vi har fået Sirius Blacks wand med denne gang! Fantastisk! Den er simpelthen så flot og super tynd! Jeg ved at den normalt er tykkere, men jeg elsker at den er tyndere i den version Geek Gear har lavet. Den er mørk brun og bare... perfekt! Jeg er så glad for den og det opvejer lidt de andre produkter jeg ikke er så glad for.

Vi har fået to prints med denne gang og begge kunne fås i limited edition. Normalt synes jeg det er hyggeligt at få de specielle varianter, men denne gang ville jeg ønske at jeg havde fået begge i den normale. Ja jeg har fået begge i limited edition. Jeg ved godt at det ikke sker så tit, men.. jeg er ikke tilfreds med det denne gang. *Haha* Jeg vil hellere have Hagrid printet i originalt og det samme gælder Wanded printet. Ikke at jeg skal have dem hængende eller noget, men alligevel. Øv. :P

Det var altså ikke en af de bedre boxe denne gang hvis I spørger mig. Der er faktisk kun 2-3 ting jeg kan bruge ud af de 9 der var med. Lidt skuffende, men sådan noget sker jo. Det er det samme ved alle denne type boxe. Der vil altid være noget man selv ikke rigtig kan bruge. Men nu ser jeg bare frem til en endnu bedre box (Håber jeg) i Maj måned. Jeg har jo fødselsdag denne måned (I morgen for at være præcis) så det må gerne være en god box. De hints vi har fået indtil videre er "Luna Lovegood" og "Hedwig". Spændende!

2 kommentarer:

  1. Jeg har selv brugt 350kr på en Sirius Black tryllestav, så det var den ting, jeg var mindst begejstret for i kassen ;p

    SvarSlet
    Svar
    1. Av for den ja... Så kan jeg godt se at det er lidt surt. :P Jeg har heldigvis ikke købt andet end billige versioner på eBay og har endnu ikke fået en dobbeltgænger. :P

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)