#GoodieBoxDK Maj 2018 - "#InstaFriendly"

*Reklame* - Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder mine egne meninger. Ingen økonomisk interesse involveret.
Denne måneds Goodiebox er ankommet og jeg har haft lidt tid til at kigge nærmere på produkterne og få dem testet af. Og det er nu blevet tid til at anmelde den. Men først og fremmest vil jeg lige fortælle at ohhh my hvor er jeg dog blevet glad for det nye design på boxen. Tidligere var det med et låg - dem brugte jeg til Julegave-indpakning og til min skønne "kamin". Nu er det små "skuffer" og det har jeg virkelig haft brug for længe. Mere opbevaring til makeup, SFX sager, daglige cremer osv. Jeg har dem stablet inde ovenpå kommoden i soveværelset og der har aldrig været så opryddet derinde som det er nu. Hvor er det dog rart at få ens lort samlet og "gemt væk". :P

Denne måneds box har fået temaet "#InstaFriendly". Den skulle altså være fyldt med produkter der kan gøre en mere "InstaFriendly". Altså uden redigering og filter. *Hehe* Der skal nu en hel del mere til for at kunne gøre det for mig, men så er det godt at makeuppen er opfundet. :P Men lad os nu alligevel kigge nærmere på månedens produkter.

● Comme Deux - #Diskoskin - Jeg elsker ansigtsmasker så da jeg så at vi havde fået en med denne gang blev jeg lidt jublende. Især da jeg så at den er Iriserende. IKKE HOLOGRAFISK! Jeg ved godt at de har kaldt den holografisk, men der er ikke skyggen af et regnbueskær i den. Den er Iriserende - altså med et farveshine når lyset rammer den. Da den kun har én farve når lyset rammer, så kan den altså aldrig blive holografisk.
Nå men nok om det. Masken er fugtgivende og eksfolierende. Den påføres i et tyndt jævnt lag og lades tørre i ca. 10 min og fjernes så med lunkent vand. Huden føles lækker blød bagefter og fugtet. Det er egentlig en ganske okay maske, men den gør ikke noget mirakel - i hvert fald ikke for min hud. Men den er da super flot imens man har den på. *Hehe* Så ja den er nok "InstaFriendly" når man tænker billeder. ;) Og så har den en smule sauna-effekt, så hvis man godt kan lide masker der har en varmende effekt på huden imens man har den på, så er denne rigtig fin. Det er ikke voldsomt, men man kan godt mærke at den varmer en smule.
Full size (50 ml) - Vejl. pris 199 kr

● Amika - Bombshell Blowout Spray - Nu varmebahandler jeg ikke rigtig mit hår så meget længere, men det sker da en gang imellem at jeg lige har brug for at få det glattet, krøllet eller føntørret, så jeg skal nok få testet dette produkt fuldt ud på et tidspunkt. Men indtil da har jeg bare brugt det i fugtigt hår for at se om jeg kunne få lidt mere fylde når man lader det lufttørre. Det dufter jo godt, så hvis det kunne give lidt fylde og lidt ekstra duft til håret, så ville det jo bare være en ekstra bonus. Jeg elsker jo duften af havtorn, så det ville jeg gerne teste. Desværre bliver duften ikke så længe i håret, men den giver en smule fylde. Selv når håret lades lufttørre. Det er ikke meget, men den giver en smule tekstur som gør at fylden kan bygges op. Så det er et ganske okay produkt.
Jeg ved at man kan få den i større størrelse, derfor har jeg valgt at sætte "-" omkring Full size. Men det er rigtigt nok at denne størrelse koster omkring de 99 kr. Men jeg vil nærmere kalde den en Travel size. Ville dog have elsket hvis vi havde fået den rigtige Full size. :P
"Full size" (59,1 ml) - Vejl. pris 99 kr

● Evolve Beauty - Hyaluronic Serum - Åhhh en af de hadet serummer. Jeg er altså bare ikke god til den slags. De fungerer altså bare sjældent med meget fedtet hud. Men den skulle alligevel have en chance. Bruger jeg den om dagen bliver min hud stadig voldsomt fedtet, så den har ikke gjort noget mirakel endnu - hvis den overhovedet kan. Jeg har dog også brugt den om natten sammen med de andre produkter jeg bruger og.. tja.. Den er vel okay, men har heller ikke gjort nogen forskel endnu der. Dog kan det ske at den gør det med tiden. For min fedtet hud kan jo skyldes at jeg ikke har fugt nok i huden, så jeg vil fortsætte med at teste den. Men jeg har ikke høje forventninger til den.
Full size (10 ml) - Vejl. pris 102 kr

● Uoga Uoga - Moon Path Natural Highlighter - *Suk* Jeg forstår virkelig ikke hvorfor vi skal have så mange creme-highlighters, creme-blushes og creme-bronzere. Stop nu! Kom med dem i løs eller presset form så alle kan bruge dem. Disse creme-variationer fungerer SÅ dårligt med fedtet hud. Vi ønsker ikke mere "fedtet" look på huden end vi kæmper med i forvejen!
Shinet på denne er heller ikke skinnende nok til at jeg ville kalde den en highlighter, men til dem der ønsker en svag shine er den vel egentlig fin nok. Jeg har dog ikke tænkt mig at bruge den som highlighter. Fordi den er i creme-form kan den nemlig bruges til noget andet, som jeg ville få større nytte af - nemlig som eyeshadow primer. Yup! Sådan et produkt her med en "klistret" overflade og en smule shine er den perfekte primer til presset og løse øjenskygger - heriblandt pigmenter. Så jeg er ikke super skuffet over at få den med i denne box, for jeg skal som sagt nok finde noget at bruge den til, og jeg har altid brug for mere primer til øjenskyggerne. Såå.. det er jo fint. :D
Full size - Vejl. pris 111 kr

● Mesauda - Backstage Lipstick - Hvis jeg selv skulle vælge, så havde jeg aldrig valgt denne farve til denne årstid. MEN! Farven er faktisk utrolig flot. Jeg mener ikke at jeg har en læbestift med netop denne farve. Har en masse bær-farver, men jeg mener ikke at nogle af dem er så "kolde" i farven som denne. Og jeg er jo mest til de kolde farver, så denne er perfekt! Igen - ikke til årstiden - men jeg kunne sagtens se mig selv få denne brugt en hel del når vi når Efteråret. Åhhhh den er så fin. Og så elsker jeg at den glossy læbe er på vej tilbage. Det gør altså læberne pænere.
Jeg tror man kunne få én af tre farver af denne type læbestift og så er der også nogen der har fået en lip gloss. Jeg ved ikke helt hvad jeg selv havde foretrukket, så jeg er lidt ligeglad her. Vi har også fået så mange læbeprodukter på det sidste, så man bliver sådan lidt ..... blah når vi får et til.
Full size (4 ml) - Vejl. pris 99 kr

Som I nok kan fornemme, så har denne box ikke været en af de bedre for mig. Der er et par produkter jeg godt kan bruge. Et jeg ikke får brugt til det det egentlig skal bruges som, et som jeg ikke vil bruge endnu, da farven ikke rigtig passer til årstiden (efter min mening) og så ét produkt som jeg synes er super spændende og fedt at se på, men et som .... tja.. ikke har gjort nogen forskel for mig. Såå alt i alt en lidt skuffende box. Håber den næste bliver langt bedre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)