Jeg har virkelig savnet min lille Prins i dag

Jeg har savnet Cosmo helt vildt i dag. Jeg har stort set ikke været hjemme, så jeg har ikke rigtig kunne putte med ham. Og han er vist lidt sur på mig nu. Han har i hvert fald ikke været henne og hilse på mig siden jeg kom hjem. Håber dog at han bløder op i løbet af aftenen. For jeg vil gerne sidde og putte lidt med ham i morgen når alle mine planer er ordnet. Nusse lidt ekstra om ham. Ohhh! Og se lige nogle skønne billeder jeg fik taget af ham for et par dage siden da vi sad og hyggede ude på altanen! ♥ Jeg tog MANGE men her er lige et par stykker. :P

Dagen i dag startede ikke særligt godt. Jeg ville lige være overskudsagtig og smutte ned i Føtex efter en drikkedunk jeg kunne have med ned til træning. Smuttede afsted i klipklapper og tænkte ikke rigtig at det ville være et problem - indtil jeg kom hjem igen og skulle op af trapperne. Det havde regnet og jeg gik over græsset så turen op af trapperne var en smule ..... risikabel. Og det gik også galt. Jeg gled og smadrede mit knæ ned i kanten på et af trinene. Av for *BIIIIIIP*! Jeg smuttede straks op og smed noget is på. For jeg måtte bare afsted til træning. Jeg fik så dårlig samvittighed over at være så klodset og dum, så jeg ville ikke melde fra i dag.

Det gik også nogenlunde dernede indtil jeg lige ville tage en af rygmaskinerne og et eller andet satte sig fast i ryggen på mig også. Havde allerede været der en time på det tidspunkt, så det var okay at smutte hjem, men fuck hvor blev jeg irriteret. Så jeg var ret glad for, at min far havde ringet inden jeg tog afsted og bød på aftensmad i dag og gerne ville hente mig, da jeg skulle have en bakke med hjem også. Så fik jeg da ikke smadret mig selv mere for i dag. *Haha*

Vi sluttede aftenen af nede på havnen hvor vi tog hundene med på en lille gåtur. Der er simpelthen så hyggeligt dernede. Dog var der lidt for mange mennesker til min smag, men tja.. Det endte alligevel med at være en ret hyggelig aften. Nu er jeg godt nok også pænt træt og jeg har så meget brug for et bad. Så det tror jeg at jeg vil hoppe ud og tage nu og så står den ellers bare på en lækker ansigtsmaske og måske lidt læsning inden jeg finder min seng. Og måske lidt putning med Prinsen? Man kan jo håbe. ;) Fortsat god aften til jer alle sammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)