Månedens Favoritter - Maj 2018

Maj måned har været... Stresset, fyldt med lækre stunder og... tja.. En god blanding af de gode og det dårlige. Dog flere gode dage end jeg har haft længe. Så det er da et skridt i den rigtige retning. Eller.. Det var det i hvert fald. Den sidste halvdel af måneden har der ikke været ret meget positivt ved, men jeg har alligevel forsøgt at holde hovedet ovenover vandet.

Når det til gengæld kommer til ting jeg har været glad for i denne måned så har der faktisk været en del. Så mange at jeg igen har måtte skære lidt med på listen. Og i dag fik jeg endelig besluttet mig for hvilke ting jeg ville putte i min "Favorit"-pulje. Og de ting vil jeg fortælle jer lidt om nu. :)

Jeg har været så freaking glad for min nakkepude jeg købte på min fødselsdag. Jeg har manglet en pude til når jeg sidder i min lænestol og læser eller sidder og læser ude på altanen, og da jeg så denne i Søstrene Grene måtte jeg bare have den. Jeg fortryder lidt at jeg ikke købte en anden farve, men den er bare så lækker at bruge. Den har den helt rigtige størrelse og passer perfekt når jeg sidder i lænestolen. Ja den var måske lidt dyr, men den er så meget pengene værd. Jeg har brugt den stort set hver dag siden jeg købte den. Så den skulle helt sikkert med i mine favoritter.

I starten af April opdagede jeg at Pickwick havde lavet noget nyt te - fire varianter - og den ene var denne Pickwick Joy of Tea - Green Tropical. Der er kokos, ananas og ingefær i. Kokos og ananas er altid et stort hit sammen så jeg måtte bare prøve denne te og oh my hvor er den lækker! Jeg elsker den især sammen med lidt kamille te. Mums siger jeg bare! Jeg vil så gerne prøve de tre andre også, men de er ikke helt så billige, såå... hvis og når de kommer på tilbud skal jeg have købt dem. Men denne er fantastisk til årstiden.

Når nu vi er ved drikkelse, så har jeg været helt tosset vild med den nye Cocio med Kokos! Åhhhh den smager bare skønt! Det er ikke en voldsom smag af kokos, men man kan lige ane den og jeg er vild med det! Jeg ville ønske at den var en fast del af sortimentet, men det er kun en Sommer Edition.

Jeg har også været henne og tage nogle af mine Sommer produkter frem og deriblandt var mine elskede Piñita Colada produkter fra The Body Shop (Har kun valgt at vise det ene på billederne, men jeg mener her alle produkterne). Åhh jeg fortryder så meget at jeg ikke fik købt nogle flere af dem da de var i butikkerne, fordi jeg vil så nødigt løbe tør! Duften på denne serie er min drømmeduft. Kokos og ananas sammen - igen. Det er et gentagende tema denne Sommer. Alt der har med kokos og ananas at gøre er bare et must for mig. Desværre lavede de kun en body butter, en shower gel og denne body sorbet i denne duft, så jeg har ikke kunne få fingrene i andet. Jeg ville have elsket en body mist, en håndcreme og måske endda en læbepomade. Åhhhh det ville have været helt igennem perfekt. The Body Shop! Lav denne serie igen og så med flere forskellige produkter! Tak!

Når det kommer til snacks så har gifler altid været noget jeg har elsket, men disse gifler med æble er helt igennem fantastiske! Ohhh jeez det har været farligt at opdage dem for de er vanedannende. Der er stadig kanel i disse, men æble-delen af dem gør at de ikke bliver så vamle - hvilket også gør det farligt for man spiser gerne flere af dem. *Hehe*

Åhhh og så fik jeg jo også min BH Cosmetics Blacklight Highlighter Palette hjem denne måned. Som jeg skrev i indlægget, så har jeg altid gerne ville have Alchemist Holographic Palette fra Kat Von D eller Moonchild Glow Kit paletten fra Anastasia Beverly Hills, men da jeg så at BH Cosmetics havde lavet denne købte jeg den straks. Og hold da op hvor er jeg glad for at jeg gjorde det. Farverne er så smukke og så vilde at bruge til looks. Mit kamera kan aldrig få farverne med når jeg tager billeder af looks hvor jeg har brugt den, men IRL ser det helt igennem fantastisk ud. Jeg er så glad for at jeg endelig fik mig sådan en highlighter palette.

Hvis vi bliver ved makeup så har jeg også været henne og købe mig lidt nye pigmenter. Jeg bruger ikke løse pigmenter ret meget normalt, men da jeg faldt over disse Sigil Inspired Pigmenter på Instagram var det kærlighed ved første blik. Holy crap! Tammys billeder af dem er magiske og jeg måtte bare eje et par stykker - eller ti. Jeg fortryder lidt at jeg ikke købte dem alle i samme bestilling i stedet for tre, for jeg kunne have sparet en del i porto, men nu er skaden sket og... tja.. Jeg fortryder det faktisk ikke fordi farverne er helt igennem fantastiske! Jeg har ikke alle med på billederne her, men der kommer snart et indlæg hvor jeg viser dem alle sammen - samt swatches - inkl. de små testere jeg har fået med. Jeg bruger dem også løbende i mine makeup looks, og I har allerede kunne se den ene i brug. Desværre har jeg ikke glatte øjenlåg, så effekten er ikke så tydelig på billeder, men igen - IRL ser det helt vildt magisk ud. Elsker dem!

Jeg modtog også min lille mini krystal kugle i denne måned og åhh hvor er den fin. Lige nu står den og pynter sammen med mine krystaller, men som I også så tidligere på måneden så er den så fin til billeder. Jeg håber stadig at jeg i år får taget en masse fede billeder med den. Time will tell.

Jeg købte også lidt fødselsdagsgaver til mig selv i denne måned, og en af de gaver var lidt nye duftvoks fra Duftverket. Jeg er vild med Lenes duftvoks og hendes dufte er intet mindre end perfekte. I den nye bestilling var der den der hedder "Pina Colada" og hold da kæft hvor er den god! Igen - gentagelse - kokos og ananas. Jeg har altså bare en svaghed for den kombi og denne duft er indbegrebet af den og er perfekt til Sommeren. Den får næsten mundvandet til at løbe. Mums! Derudover har jeg også været ret glad for duften "Oki Doki Lemon & Moss", som jeg i forvejen havde i min samling. Også en virkelig lækker duft og igen perfekt til årstiden.

En anden fødselsdagsgave til mig selv var lidt nye ansigtspleje produkter og jeg har især været glad for Scrub Away Face Masken fra Plaisir. Jeg bruger den et par gange om ugen og huden bliver bare så lækker og blød efter brug. Og jeg er typen der elsker scrubs så meget at jeg kunne bruge dem flere gange om dagen hvis ikke det var fordi det måske er lidt voldsomt og skadeligt for huden. Men en gang imellem er det super rart lige at få skrubbet de døde hudceller af og denne fra Plaisir er jeg blevet ret glad for i denne måned.

Sidst men ikke mindst ... "13 Reasons Why" sæson 2. Av for fanden hvor gjorde den ondt at se, men.. så fandens god på samme tid. Den er hård at se fordi jeg selv i mange år har sloges med selvmordstanker, mobning, svigt, overgreb og stadig har voldsomme psykiske problemer i perioder. Serien tager fat i et tabubelagt emne som stadig gør at det er svært for folk at snakke om og tage alvorligt, og det er så vigtigt at få alvoren frem. Det gør serien god. Men igen.. super hård at se. Den sætter nogle tanker igang og det er sundt. Derfor har den også været en favorit denne måned.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)