Nyt køb - Lidt nye dufte fra Duftverket.dk

Jeg har en stor svaghed for duftlys, og nok en endnu større svaghed for Duftverkets duftlys - eller duftvoks. Derfor valgte jeg også at forkæle mig selv med lidt nye dufte i forbindelse med min fødselsdag her i Maj. Det er ikke fordi jeg mangler - har en ret stor samling af forskellige duftvokse og duftlys - men jeg ville gerne prøve nogle dufte som jeg ikke har i forvejen. Samt at Lene havde lavet lidt nye siden sidst jeg handlede hos hende. Så jeg forkælede mig selv med lidt fulde plader denne gang.

Da vi jo er godt inde i Sommer-perioden så ville jeg gerne have nogle friske og rene dufte, så jeg valgte "Clean Clean Cotton", "Crispy Greeny Herbs" og "Salty Blue Lagoon". Og så skulle der selvfølgelig også være en rigtig Sommer-duft, så jeg valgte at købe "Pina Colada" også.

● "Clean Clean Cotton" er den perfekte rene duft til hjemmet hvis I spørger mig. Den dufter af rent vasketøj som har hængt ude i den friske luft men stadig dufter skønt af sæbe. Åhhhh den er skøn! Fik en tester af denne sammen med en af mine tidligere bestillinger og jeg har ville have den i en plade lige siden. Og nu har jeg den endelig. Skønt!

● "Crispy Greeny Herbs" er også en virkelig skøn ren duft som jeg er blevet forelsket i. Der er bare et eller andet lækkert og magisk over duften af friske krydderurter og denne dufter helt igennem fantastisk! Jeg mangler en lampe mere så jeg kan bruge denne i køkkenet, men indtil videre er den fin nok i stuen også. :)

● "Salty Blue Lagoon" er en overraskende lækker duft. Jeg var ret usikker på denne, da jeg ikke har haft den som tester før - den er ret ny - men hold da op den er god! Der er lidt spa over den, men så alligevel ikke helt. Den er super frisk og saltet. Det er svært at beskrive, men jeg glæder mig voldsomt til at tage denne i brug. Perfekt til Sommeren.

● "Pina Colada" var jeg ret sikker på at jeg ville elske og det skal jeg da lige love for at jeg gør. Jeg elsker når ananas og kokos bliver blandet sammen og det er de også i denne - udover nogle andre lækre og saftige dufte. Åhhhh denne er Sommer for mig. Jeg fortryder lidt at jeg ikke købte to plader. *Hahaha* For den bliver så meget brugt op denne Sommer.

Og så var der også lidt testere - En "Cognac & Cubans" og "Dark Roast".

● "Cognac & Cubans" er en meget mandlig duft, men jeg har jo en svaghed for dem, så jeg tager imod den med åbne arme. Og hold da op! Den er ikke nær så mandlig som jeg troede den ville være, men man kan godt dufte trænotere - som jeg elsker - og ellers er den faktisk ret frisk i duften. Overraskende lækker!

● "Dark Roast" er intet mindre end lækker! Jeg er ikke selv den store kaffedrikker - hvis jeg endelig skal drikke kaffe, så er det sammen med varm kakao - men jeg knus-elsker duften. Og denne dufter vidunderligt! Helt klart en duft jeg gerne vil have i en hel plade. Wow den er mums! Se! Det er det jeg siger Lene! Det er farligt. *Haha* I need this i en fuld plade!

Som I kan se så har jeg ret mange plader fra Duftverket efterhånden og jeg er så nærig med at bruge dem for jeg vil helst ikke løbe tør. Men samtidig med så vil jeg gerne have flere! Jeg vil fx. gerne have en ekstra af "Pina Colada", endnu en af mine tre elskede dufte "Blissful Birch", "Enchanted Forest" og "Awesome Autumn" og så er jeg som sagt blevet forelsket i "Dark Roast". Åhhh! Giv mig dem alle sammen! Giv mig et helt lager af alle dufte så jeg aldrig løber tør! *Hahahahahaha*

Lene... Lov mig du aldrig stopper med at lave disse kærligheds-brikker. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)