Psoriasis test - Moisturizing Relief Cream VS. White Wonder

(Har modtaget disse på to forskellige messer til test mod min psoriasis)
Åhhhh denne test har været længe undervejs. Jeg er simpelthen så dårlig til at huske at få smurt mig hver dag/hver aften, så jeg har ikke rigtig haft testet disse ordentligt over en længere periode, men jeg synes nu alligevel at jeg har fundet ud af hvad jeg synes om dem efterhånden.

Sidste Sommer da jeg var på Livsstils Messe ved Valdemars Slot, var der en sød kvinde ved en af boderne der gav mig en creme med hjem som jeg kunne teste på min psoriasis. Det var en bod med en masse forskellige "White Wonder" produkter. Produkter som er gode til mange ting - eksem, psoriasis, skoldning, myggestik, tør hud og læber osv.. Mange ting. Så jeg blev ret glad for at få lov til at teste et af dem. Og hold da op hvor har jeg haft dårlig samvittighed over ikke at få testet det ordentligt noget før. Jeg er bare så dårlig til at huske sådanne ting! Men nu er jeg klar til at komme med min anmeldelse af dette produkt.

"White Wonder" cremen ligner en vaseline. Og er lige så fedtet som en. Den indeholder faktisk også vaseline men derudover er der paraffinolie og 100% ren bivoks. Og intet andet. Super simpel ingrediens liste. Men den er derfor også utroligt fedtet og trænger ikke så hurtigt ind i huden. Det giver en smule problemer når man bruger den på kroppen og gerne vil have tøj på bagefter. For tøjet ender med at suge det meste af cremen til sig, og så får man altså ikke den fulde effekt. Men derfor bruger jeg den også mest om aftenen inden jeg går i seng. Selvfølgelig suger stoffet derinde også noget af produktet, men jeg ligger gerne stille, så jeg får ikke gnubbet så meget af som jeg ville om dagen. Så dette er for mig mest brugbart om natten. Bruger den selvfølgelig også nogle dage om dagen hvis min psoriasis på arme og albuer er super tørt og gør ondt.

Denne vaseline-agtige creme fungerer lidt som alle de skrækkelige hormoncremer jeg får fra læge og sygehus. Den fedter lige så meget og blødgør de tørre skorper på min psoriasis. Denne gør det dog en smule nemmere at pille de løse skorper af efter nogle dage end hormoncremerne kan. Det er svært at forklare, men jeg foretrækker helt sikkert at bruge denne på kroppen end de kemi-fyldte cremer.


Så springer vi lige lidt frem i tiden - nemlig til Marts i år. Der var jeg nemlig på Bolig og Livsstils Messe i Odense og der mødte jeg faktisk samme person som gav mig "White Wonder" cremen. Men ved en anden bod mødte jeg en kvinde som jeg faldt i snak med og hun endte også med at give mig en creme med hjem til test. Denne gang var det en "Moisturizing Relief Cream" fra noget der hedder Macrovita Olive.elia - tror jeg nok.

Denne skulle jeg primært teste i ansigtet da det er en mild creme men stadig skulle være god mod psoriasis. Den er ikke ret fedtet så jeg var lidt i tvivl om om den ville være effektiv. Jeg har nu prøvet den over en længere periode og med lidt mellemrum, men.. den gør ikke noget for at holde min psoriasis nede. Den kan ikke engang blødgøre det nok så jeg ikke har nogle tørre skorper. Og det er jo det jeg ville have den til. Det er en okay ansigtscreme, men ikke en der gør noget specielt. Jeg har i hvert fald ikke kunne se nogen forskel fra før og efter brug.


Så hvad er dommen over disse to og hvilken ville jeg vælge og anbefale andre med psoriasis at prøve? Well.. Hvis man gerne vil have en fugtgivende creme til ansigtet og ikke nødvendigvis skal holde psoriasis nede, så er "Moisturizing Relief" cremen fra Macrovita Olive.elia et okay valg. Jeg ville ikke selv købe den hvis jeg selv skulle vælge, men den er ikke dårlig. Misforstå mig ikke.

Så dommen er vel at "White Wonder" cremen har vundet i denne test. Den blødgør en del og kan løsne den tørre hud så man kan tage det af i små flager og huden under er fin. Den holder ikke psoriasisen nede, men huden bliver alligevel en del blødere når man bruger den. Jeg kunne sagtens finde på at købe en tube af denne når jeg en gang løber tør for creme i bøtten. Den er i hvert fald en del sundere for huden end det gift lægerne og sygehuset ordinerer til en.

3 kommentarer:

 1. Hej Anne-Mette, mit navn er John Damsgaard og er opfinderen af White Wonder :)
  Du skriver i din blog at cremen er fedtet, og det har du jo ret i, det er der en god grund til at du syntes.
  Når man tanker sin bil fylder man jo ikke 25 liter benzin ud på jorden, men stopper når der ikke kan være mere i tanken, det skal du også gøre når du tanker White Wonder på din hud, når huden ikke kan absorbere mere, vil resten jo ligge som en fedtet hinde oven på huden og ikke trænge ind. Derfor er det vigtigt, at du kun smører ganske lidt på af gangen, indtil du ved lige nøjagtig hvor lidt der skal til for at din hud absorberer det. På vores hjemmeside hocl.dk finder du en rigtig god brugsanvisning på hvordan vores produkter anvendes, har du spørgsmål eller gerne vil teste andre af vores produkter, er du velkommen til at kontakte mig direkte på 81745454 med venlig hilsen John Ddamsgaard

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej John. :)
   Efter dette indlæg har jeg fundet en god rytme med produktet, og jeg har fundet en god mængde at bruge hver gang, så det er ikke længere et problem. :) Men dejligt at "hilse" på dig. Og hvis du har en mail, så ville det være at foretrække hvis jeg skal i kontakt med dig.

   Slet
 2. Anne-Mette du skriver bare på info@hocl.dk
  Tak for en god blog, hvis dine læsere har lyst til at prøve White Wonder, kan man få tilsendt prøver ved selv at betale fragten på 49 kr.

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)