Jeg lukker lidt ned for det private her på bloggen for en periode

Jeg har ufatteligt svært ved at komme ud af den onde bobbel jeg befinder mig i lige for tiden. Og jeg hader det. Jeg er konstant i dårligt humør. Og det hjælper slet ikke på det, at jeg har så meget stress pt. Jeg ville ønske jeg kunne holde ferie. Holde fri for alt det som fylder for tiden. Holde fri så jeg kunne arbejde på mig selv og på at få humøret vendt til det bedre. Men det er ikke muligt. Jeg tror slet ikke at jeg kan tillade mig det i det forløb jeg er i. Og det er et stort problem for jeg får det ikke bedre på denne måde. Jeg bliver langsomt mere og mere ødelagt. Men jeg prøver at presse det hele i baggrunden. Også selvom det gør mig til en tikkende bombe, men.. de skal vel indse alvoren af min situation på en eller anden måde, right?

I dag blev jeg nødt til at droppe træningen. Jeg havde det simpelthen så dårligt da jeg stod op. I stedet har jeg forsøgt at være lidt praktisk herhjemme. Simpelthen for at få bare en smule ud af dagen. I morgen står den så på træning i stedet for i dag. Eller jeg vil i hvert fald prøve på det. Og har så en aftale med en veninde bagefter. Eller.. vi ses nok nede i centeret og så skal vi på genbrugsjagt sammen bagefter. Skal nok blive super hyggeligt. Især fordi det er ved at være længe siden at vi har set hinanden. Men måske det ændrer sig nu hvor hun også skal begynde at træne her i Faaborg?! ;)

Jeg håber så at jeg kan finde noget ro om aftenen. Det får jeg virkelig brug for. Onsdag bliver nemlig den værste dag denne uge og jeg ser på ingen måde frem til det der skal ske. Jeg hader at jeg skal have så store problemer som ikke bare er lige til at løse. Forhåbentlig bliver vi lidt klogere Onsdag, men jeg tvivler stærkt på det.

Så hvis der bliver lidt stille her på bloggen, så er det fordi jeg kæmper i privaten. Der kan godt komme lidt indlæg, men det bliver nok ikke de personlige. Jeg føler ikke rigtig for at skrive for mange af dem, når det alligevel ikke går så godt. Selvom der også skal være plads til at skrive om de knapt så gode ting i ens liv, men jeg vil heller ikke have at det kommer til at fylde for meget. Men nu ved I i hvert fald at dette nok kommer til at stå på i en længere periode. Jeg forsvinder ikke, men jeg lukker nok lidt ned for det private. Jeg vender forhåbentlig snart stærkt tilbage. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)