Ny mini Himalaya Saltsten Lampe til samlingen

Da jeg var nede i byen i dag var jeg inde forbi min lokale helse butik for at snuse lidt rundt. Jeg elsker at gå rundt derinde og kigge på de mange smukke krystaller og sten. Og også deres Himalaya Saltsten lamper. Jeg har selv to af de større (nok nærmere mellem-størrelse) og jeg ville elske at have en af de helt store på et tidspunkt. De er dog ret hamper i prisen, så det har nok lange udsigter. Men jeg har også haft kigget lidt på deres mini lamper. Disse er desværre med USB stik, men.. de er bare så fine! Og jeg endte så også med at købe en af dem med hjem i dag. Jeg har kun set dem med multifarvet lys, men denne har kun én farve. Den er en smule for rød til min smag, men jeg tænkte at det nok ikke gør så meget alligevel. Så længe det ikke er alle regnbuens farver. Det ville jeg blive træt af i længden. Jeg fortyder måske nok en smule at jeg valgte den lyseste sten, da mine egne er ret mørke/orange i farven, så den passer ikke rigtig ind sammen med dem. Men jeg kunne ikke stå for den! Så kan jeg jo altid købe en mere i en mørkere farve, right? ;) De koster 89 kr. en smule dyrt for sådan en lille størrelse, men jeg kunne ikke lade være.

Den er simpelthen så sød i denne størrelse og jeg kan flytte den rundt efter humør - fordi den netop har USB-stik. Den har også den perfekte størrelse til hvis jeg vil bruge den som prop på billeder. Normalt kommer disse lamper med en mørkebrun fod, men fordi de to første var i to forskellige brune, så valgte jeg at male dem hvide så de passer sammen. Det samme har jeg så gjort med denne. Indtil videre står den og pynter over ved min falske kamin omkring fjernsynet sammen med mine andre Himalaya Saltsten lamper, men det kan godt være at jeg finder et andet sted til den på et tidspunkt. Men nu står den der og pynter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)