Alle planerne blev ændret resten af denne uge

Jeg nåede aldrig alt det praktiske i Torsdags og Fredags. Torsdag var endnu en off-dag og Fredag var jeg til træning, nede og handle to gange og fik hentet en pakke nede i den anden ende af byen. Og det var så meningen at jeg også skulle have gjort rent og hentet vasketøj, men jeg stødte på overboen + begge unger og en af de andre naboer fra opgangen. Og vi sad så dernede og snakkede og legede i 5½ time. Ups! Men det var simpelthen så hyggeligt, så vi besluttede os for at gentage det i dag.

Jeg ville dog så gerne have ordnet alt det praktiske inden, men så vågnede jeg til en skøn sms fra Mette - TILLYKKE SØDE!!!!! - så jeg kom ikke rigtig igang fra morgenstunden af. Begyndte så at rydde lidt op da det blev omkring middag-tid, men så ringede min kusine og så kom jeg igen ikke længere. Så rengøringen blev ikke til noget. Og det var blevet tid til at smutte ned i baggården for at ses med naboerne. Hvilket igen i dag endte med 5 timers snak og leg.

Det har været ufatteligt hyggeligt og jeg håber vi finder flere dage hvor vi kan finde tid til den slags. Jeg må selvfølgelig ikke glemme de andre ting som ellers skal ordnes, men en gang imellem skal der jo være plads til hygge og snak med naboerne. Især når man har så skønne naboer.

Desværre ser det ud til at de bliver nødt til at flytte herfra på et tidspunkt. De bor fire i en lille lejlighed som min, og det er ikke optimalt. Og nu hvor udlejer er en *Bip* og ikke vil lade dem "bytte" lejlighed med en af de andre naboer - som gerne vil have noget mindre - så bliver de desværre nødt til at finde en lejlighed et andet sted i byen. Jeg kommer til at savne dem, så det er bare med at nyde tiden hvor de endnu er her. Og det er jo god træning til mig når nu min søster snart skal føde.

Jeg har jo aldrig været særligt god til det med babyer og små børn, men.. efter at have tilbragt lidt tid sammen med overboens børn, så er jeg blevet en del bedre til det. Forhåbentlig bliver jeg mere tryg ved børn inden min søster spytter min lille niece ud, sååå.... Ja. :)

I morgen skal jeg dog have ordnet alt det som nu er blevet udsat alt for mange dage. Jeg får så ikke rigtig slappet af og ladet op denne weekend og det kan godt skabe problemer i næste uge, men... nu må vi se. Mandag står den igen på træning og så skal jeg egentlig først noget på Torsdag igen. Så jeg har lige et par dage hvor jeg kan holde en smule fri.

Torsdag ved jeg ikke helt hvordan jeg skal planlægge endnu. Jeg skal på sygehuset og jeg har ikke de store forventninger til den samtale. Jeg tror ikke jeg får noget ud af det, men nu har kommunen og bostøtte bedt mig om det, så må jeg jo hellere. Så ja.. Hvad jeg så skal derefter ved jeg endnu ikke. Måske på hygge-shoppe tur i Odense eller også skal jeg bare hjem og vræle mine sorger ud.

Men resten af aftenen i dag vil jeg tilbringe i sofaen med min bog og forsøge at få en smule mig-tid inden jeg skal i seng. Håber I har haft en god weekend indtil videre.

2 kommentarer:

  1. Var jo nødt til at skrive til dig som en af de første <3 og når jeg alligevel lå og ventede og ikke rigtig kunne sove ovenpå en hård nat, så kunne jeg simpelthen ikke vente med at fortælle folk det :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)