En hurtig lille update...

● Jeg er SÅ færdig med Sommeren. Godt nok er vejret lidt køligere i dag, men jeg ved at der stadig er to måneder hvor vi kan risikere at få varmt og klamt vejr igen. Dét irriterer mig faktisk. *Hehe* Sorry. Jeg er bare ikke Sommer-menneske. Jeg er faktisk færdig med Sommeren, at jeg allerede er begyndt at lave skabeloner til indlæg somm jeg gerne vil skrive i Efteråret og Vinteren. Altså skrive overskrifterne ind og lave små stikord i selve skabelonen som jeg kan bruge når den tid kommer. Jeg savner Efterår og jeg savner kulde. Derfor har jeg perioder hvor jeg brainstormer idéer til de indlæg. Jeg tror også at jeg allerede nu har taget en beslutning ang. #Blogtober og Julekalenderen her på bloggen. Hvad bliver der tid til? Hvad kan jeg finde inspiration til? Osv osv osv... Det bliver altså en smule anderledes i år, men jeg håber alligevel at I vil tage godt imod det. :)

● Jeg kan godt mærke på Cosmo at han ikke er så ung længere. Han har stadig en masse energi, men han går langt hurtigere død og sover mere end han ellers plejer. Og så er han begyndt at savle når han bliver nusset og når han nyder det. *Hehe* Mine forældres kat gør det samme, men hun er også på nogenlunde samme alder. Det er lidt sødt, men også lidt klamt. Al den savl er jeg ikke den store fan af. Men Prinsen er stadig lækker og min store kærlighed i pels. Så jeg nyder al den tid jeg har sammen med ham, for jeg tror ikke han har så mange år tilbage længere. Det er voldsomt deprimerende at tænke på, men... når den tid kommer skal jeg selvfølgelig huske at tænke på de gode tider vi har haft sammen.

● Jeg er igang med at gøre mit hyggehjørne mere hyggeligt. Jeg har fået købt mig et lille sengebord, som jeg bruger ved siden af min lænestol. Planen er at jeg vil gøre det super hyggeligt i det hjørne, og når jeg modtager nogle småting fra eBay og de forhåbentlig kan bruges til det som er planen, så vil jeg se om ikke jeg kan komme igang med at lave lidt videoer igen. Jeg er dog totalt blank når det kommer til hvad de videoer skal omhandle, men jeg håber at jeg til den tid har fået lidt ønsker fra jer og måske selv har fundet på noget. Men nu må vi se. Om ikke andet så ser det da i det mindste mere hyggeligt ud og jeg har fået en ekstra skuffe til alt det der normalt lå og rodede på hylden under sofabordet. ;)

● Ingen af mine grønne - og levende - planter er døde endnu. Jeg fatter det faktisk ikke. Normalt holder de kun et par uger hos mig, men de lever stadig! Og de er blevet større! Jeg er sku lidt stolt. Nu gælder det bare om at holde dem i live og få dem til at blive store og flotte. Jeg tror ikke det vil lykkedes, men jeg opgiver ikke endnu. Måske mit dårlige held med grønne planter er ved at vende til den anden side?

● Jeg... er ikke meget for at indrømme dette, men.. jeg er desværre knækket så meget psykisk at jeg fysisk og mentalt ikke kan fungere ret godt længere. Jeg er utroligt stresset og presset og jeg er bange for at alt det jeg har kæmpet med de sidste par måneder var spildt. Det hele glider imellem fingrene på mig. Min sagsbehandler overholder ikke vores aftaler. Jeg skal nu have den tredje bostøtte indenfor tre måneder og det giver store problemer mht. det problem jeg pt. skal have hjælp og støtte til for at finde en løsning på. Min "træner" lader ikke til at ville rette sig efter hvad min psykiater har udtalt og det gør mig ked af det og føler jeg bliver ødelagt. Så det hele går lige af helved til lige i øjeblikket og jeg får ikke ordnet ret mange praktiske ting da humøret ikke er til det. Alt dette de har sat igang skulle jo gerne hjælpe mig til at få det bedre , men det har derimod gjort at jeg nu har det langt dårligere end da vi startede. Så jeg er super ked af det og føler jeg er totalt ødelagt indeni. Jeg sover ikke rigtig om natten, min krop reagerer med dårlig mave, kvalme, rystende hænder, svimmelhed, migræne og prikker for øjnene. Jeg ved godt at det er stress og at min ADD på ingen måde er en god topping på det hele, men... jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre mere. Vil så gerne holde en 2-3 ugers ferie for at finde mig selv igen og måske få lidt ro på, men jeg tør ikke spørge om lov. Har ikke holdt ferie i over 5 år, men... jeg tør bare ikke spørge.

6 kommentarer:

 1. Nu går jeg udfra at du er på en form for kontanthjælp/uddannelseshjælp eller hvad det nu ellers bliver kaldt i dag - hvis du er det har du faktisk krav på 3 eller 4 ugers ferie (mener jeg det er) så det kan du sagtens bede om..

  SvarSlet
  Svar
  1. I know... Jeg panikker bare når jeg skal spørge fordi jeg næsten får dårlig samvittighed over at spørge om det. *Hehe* Men jeg bliver nødt til det. Jeg er brændt ud. Håber bare sagsbehandler snart kan finde ud af at overholde vores aftaler.

   Slet
  2. Det kender jeg godt, men der er simpelthen ikke andet for c:

   Slet
 2. Som Zennyh skriver, så har du ret til 4 ugers ferie i alt på et år, så det er bare at meddele din sagsbehandler, at du gerne vil holde ferie i de uger der - og i de uger må jobcentret ikke kontakte dig. Jeg mener, at det er 2 uger af gangen, man må holde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal bare have fundet mod til mig så jeg kan spørge. Jeg panikker hver gang jeg tænker på det. :P

   Slet
 3. Arh ja.. Jeg kender det godt :P Jeg er selv igennem et ressourceforløb, men jeg bad simpelhent om at holde ferie i 2 uger her i juli, da jeg heller ikke kunne overskue mere lige nu. Så det er bare om at finde modet frem, så man da slipper for at høre fra dem i i hvert fald 2 uger ;) :P

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)