Juli i min Bullet Journal - Witchy Mood

Jeg fik idéen til denne måneds Bullet Journal layout for længe siden, men det er først nu at jeg har fået prøvet det af - og jeg elsker det! Jo der ligger meget arbejde i det, men jeg synes helt klart at det er de mange timers arbejde værd. Og jeg har valgt at have flere forskellige designs for hver "side", for at kunne afprøve flere forskellige ting af på samme tid. Og jeg har valgt at holde det i monokrome farver for at fange "stemningen" i stilen jeg har valgt. Mørkt, witchy og mystisk. Lige præcis sådan jeg elsker det. Og hver enkel detalje beskriver meget godt min stil. Alt fra de snørklede detaljer, flagermusen, "Spøgelses"-temaet, triquetra-symbolet, natsværmeren, skoven, månen og stjernerne. Super spirituelt og magisk. ME!

Denne måned har jeg valgt ikke at lave en månedsoversigt. Jeg brugte den faktisk ikke ret meget de sidste par måneder, og da jeg ikke har så mange aftaler denne måned, følte jeg at den var overflødig. Derfor har jeg valgt at spare lidt plads på siderne og "klemme" tingene lidt mere sammen - samtidig med at jeg stadig har valgt at gøre plads til en masse kreativt.

Personligt synes jeg at det fungerer rigtig godt på denne måde. Og selvom vi først lige er gået ind i Juli så er jeg stor fan af designet på denne måneds layout. Også selvom det skifter meget igennem hele måneden. Måske er der en smule for meget plads til hver dag, men nu må vi se hvor meget jeg får skrevet op dag for dag.

Det næste layout her har jeg valgt at lade mig inspirere af min fascination af det paranormale. Jeg blev simpelthen nødt til at inkorporere det i denne måneds design. Det passer så godt ind. Og her har jeg valgt samme citat som det jeg fik printet på mit elskede emaljekrus. Og fordi det var emaljekruset der var inspiration til dette layout, så skulle der også være noget "skov" i det. For det er jo rundt om lejrbålet men normalt sidder og fortæller spøgelseshistorier, right? *Hehe*

Jeg ville også gerne have noget "Wicca" flettet ind i denne måneds design, og derfor valgte jeg at tegne triquetra-symbolet og omkranse det med noget filigran-mønster. Og så tilføjede jeg også lige en lille planchette - igen for at have det paranormale ind over. Dette design fylder en hel del, men jeg elsker det. :)

Det sidste layout her var sådan lidt et... "jeg-bliver-bare-nødt-til-at-lave-et-eller-andet" fordi jeg løb tør for idéer. *Hehe* Det er super simpelt, men stadig med noget filigran og en lille flagermus. Super fint hvis jeg selv skal sige det. Også selvom der ikke er så meget kreativt over den sidste side her.

Jeg startede allerede på denne måneds layout i starten af Juni. Jeg vidste at det ville tage lang tid at få lavet, og jeg fik ret. Puha.. Næste måned bliver lidt mere simpel, men stadig med en smule timers arbejde i det. Lidt mere "Sommer", men stadig i meget simple farver. Og ja.. Jeg er allerede så småt gået igang med det. Når idéen dukker op, så er det bare med at få det sat igang så man ikke ender med at tabe tråden. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)