Månedens Favoritter - Juni 2018

Indlægget indeholder lidt ting jeg har fået tilsendt som gave/til anmeldelse i løbet af denne måned
Det har været en knapt så god måned for mig, og det afspejler mængden af mine favoritter denne gang også. Der er ikke så mange af dem i hvert fald. Der er dog nogle rigtige gode ting imellem, så det opvejer det en smule. Jeg forsøgte godt nok at se om ikke jeg kunne finde flere ting som jeg har nydt denne måned, men jeg kunne simpelthen ikke finde på noget. Humøret har også været ret sort, så jeg tror slet ikke at mine tanker har kredset om den slags. Men nok om det. Her er altså mine favoritter denne måned. :)

Jeg besluttede mig for at gense serien "Teen Wolf" denne måned og hold da op hvor har jeg savnet den. Det er faktisk lidt hyggeligt at gense ens favorit serier en gang imellem - især efter de er afsluttet. Måske jeg skulle gense endnu en af mine favorit-serier næste måned?

Jeg elsker virkelig også min søde lille grå heksegryde som jeg fandt oppe i "Loppeladen" her i Faaborg. Det er en lokal genbrugsbutik og man kan godt være heldig at finde nogle lækre ting en gang imellem. Og i denne måned fandt jeg altså denne smukke lille grå heksegryde. Åhhhh den er perfekt!

Jeg opdagede også at NYX var kommet ud med nye flydende eyelinere, så jeg gik straks ind på Matas for at se hvilke farver der var at vælge imellem. Det var dog kun disse tre jeg fandt interessant. De hedder "Strictly Vinyl Eyelinere" og disse tre er i farverne "Hazy", "Dauntless" og "Alliance". En grå, brun og rødbrun farve. De er simpelthen så flotte! Jeg skal nok lige huske at poste billeder af looks hvor jeg anvender dem her på bloggen på et tidspunkt. ;)

Jeg har også været ret glad for min nye Sommerkjole denne måned. Den er sort med gule blomster og den er med knapper så den kan åbnes helt. Den kan altså bruges som en form for cardigan også. Elsker det! Den er dejligt lang, figursyet og så har den korte ærmer. Super lækker at have på og så er den gule farve jo perfekt til årstiden. Jeg købte den hos Asos.

En ting jeg fik hjem for ikke så længe siden, men som har overrasket mig så positivt at den straks røg i favorit-puljen er denne Panasonic ES-EL8A Epilator, som jeg fik lov til at teste igennem Buzzador. Hold da op hvor er den altså bare smart! Og super perfekt hvis man har psoriasis og er træt af at blive revet til blods af alm. shavere. Jeg kan ikke anbefale denne nok!

Sidst men ikke mindst så er der også lige et par bøger. Nemlig "Tusmørkebørn" og "Mørkets Sangfugl" af Marie-Louise Rønning. Jeg læste den første sidste år, men måtte simpelthen genlæse den nu hvor jeg havde været så heldig at få den nye hjem denne måned. Og ohhh my hvor jeg dog elsker de bøger. Jeg glæder mig voldsomt meget til at treeren udkommer næste år (Håber jeg). :D Læs eventuelt min anmeldelse af bøgerne her.

That's it! :) God weekend alle sammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)