Min egen hjemmelavede "Crystal Grid"-plade

Jeg har længe gerne ville have mig en "Crystal Grid"-plade, men jeg har kun kunne finde dem hos sælgere i udlandet. Og de er røv dyre. Så jeg sad tidligere på måneden og forsøgte at finde nogle prints jeg måske kunne bruge i stedet for, men der var ikke rigtig nogle af dem jeg synes om. Samt at et print ikke helt er det samme som den ægte vare. Det fik mig til at tænke at jeg jo egentlig bare kunne lave min egen? Ville helst have en i træ med brændt motiv, men jeg havde ikke noget træ liggende og ejer heller ikke en træbrænder. Sååå... jeg fandt noget papir frem og begyndte at skitsere lidt. Da jeg blev tilfreds med motivet tegnede jeg det over på tykt papir og tilsatte lidt farve med noget vandfarve. Det gjorde dog at papiret begyndte at krølle sammen - til trods for at det er beregnet til vandfarver - så jeg gik i gemmerne for at se om jeg havde noget tykt pap jeg kunne klistre bagpå. Og det er faktisk endt ud med at blive et ret godt resultat hvis jeg selv skal sige det.

Det er ikke perfekt, men det kan bruges. Nu mangler jeg bare lidt flere små krystaller så det må jagten gå ind på nu. :) Det burde ikke blive så besværligt. Jeg elsker at motivet er blevet så personligt og unikt. Det er rart at vide at ingen andre har det sådan.


2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)