Nye Smukke Vipper fra Depend Cosmetic

Reklame for Depend Cosmetic - Modtaget som gave og til anmeldelse. Indeholder egne meninger.
Jeg bruger stort set ikke andre vipper end dem fra Depend Cosmetic, og det er simpelthen fordi jeg synes de fungerer bedst for mig. Jeg har prøvet andre brands men enten er båndet på dem for tykke eller for stive og det fungerer altså bare ikke for mig. Depends vipper har et blødt og tyndt bånd og det får dem altså også til at se mere naturlige ud og er nemmere at påføre. Så jeg har valgt primært at bruge dem til alle mine makeup looks. Det har I nok også allerede opdaget i mine makeup looks indlæg. Og ved I hvad? De er lige kommet ud med otte vipper mere i deres sortiment!

Jeg både hvinede, skreg, dansede rundt i min lejlighed og fællede en masse glædeståre da jeg så det på Instagram. Ohhhh my! Og sikke smukke vipper det er! Der er faktisk nogle modeller som jeg har været nødt til at finde på eBay, fordi Depend ikke havde dem, men nu er de langt om længe en del af deres sortiment og det gør mig så lykkelig.

Og hvad skete der så i denne uge? Jeg modtog denne fantastiske pakke med de otte nye vipper i! Og perfekt timet er det også. For jeg skal nemlig igang med at lave makeup looks igen - nu er vejret køligt nok til det. Og jeg har allerede fundet mig et par favoritter som jeg skal have købt lidt ekstra af til lageret, for dem har jeg ikke lyst til at løbe tør for.

● Beatrice - Disse er en "ny" variant af dem der hedder "Cecilia". De "gamle" har brune hår i dem, men disse er 100% sorte. Se dem har jeg faktisk ønsket mig i flere år - de sorte altså. Og nu er de her! Disse vipper giver et virkelig flot look og er længst på midten hvilket giver det perfekte dådyr-look. Jeg er kæmpe fan af disse, og jeg skal helt sikkert have købt et par mere til lageret af dem.

● Linda - Disse vipper er nok de vildeste jeg har i mit lager nu. Eller i hvert fald de vildeste i den "naturlige" kategori. Ikke nok med at de er super lange, så har de også en 3D effekt. De er nemlig lavet i to lag. Og så er vipperne så tætte at de giver 100% volume. WOW!

● Ellen - Jeg var ret sikker på at jeg ville komme til at elske disse, og jeg fik ret. Min absolutte favorit vippe er den der hedder "Rebecka" - de har den perfekte længde og så giver de bare så smukt et look. Disse ligger ret tæt op af dem men er langt mere naturlige på. Disse er altså lillesøsteren til mine favorit vipper og de er nu også blevet en del af mine favoritter. Disse skal jeg helt sikkert også have nogle flere af.

● Molly - Nu er vi nået til den model som jeg har savnet i sortimentet. Eller der er faktisk hele tre af slagsen! Den første er denne korte model. Disse vipper er i den mere "fluffy" stil med krydsede hår som gør dem super smukke på og giver et overraskende naturligt look. Og fordi de er lidt kortere er de lige det mere naturlige. Og bedst af alt - de er længere i den yderste del så de giver et smukt cat-eye look.

● Svea - Disse er hakket opad med lidt længere hår. Igen i den "fluffy" stil med krydsede hår og disse er også længere i den yderste del - dog stadig med lidt længde på midten. Disse er dog en smule luftigere i volumen og det gør dem skønne til naturligt brug til trods for den ekstra længde.

● Carolina - Og så den sidste i den "fluffy" stil. Disse er længere men den længste del er denne gang på midten. De er stadig naturlige men giver lige det sidste ekstra som gør dem dådyr-agtige og det er jeg stor fan af. Disse tre modeller skal jeg nok også liiiige have et par ekstra stykker af. ;)

● Malin - Denne er en af de klassiske vipper der dog har fået et ekstra boost på længden. De er super lange og ikke nok med det, så er disse også i 3D kategorien. De er også i to lag for at give ekstra meget volume. Virkelig flotte på.

● Annica - Sidst men ikke mindst så er der de løse vipper. Med disse kan man skabe sit helt eget look og jeg elsker det! Jeg har længe stået og manglet små "buketter" som disse, og nu kan jeg endelig lige give mit look det sidste pift med lidt ekstra vipper. Disse er især gode på de nederste vipper for at give lidt fylde.

Mit vippe lager er blevet fyldt op igen og jeg er så glad lige nu. Depend Cosmetic er fantastiske og jeg kan slet ikke takke dem nok for, at jeg må teste disse i forbindelse med en masse skønne looks fremover. Det bliver skønt med lidt variation i vipperne. :P

Disse vipper kan nu købes i både Matas, Salling og Magasin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)