Månedens Favoritter - September 2018

Indlægget indeholder en ting jeg har fået tilsendt som gave/til anmeldelse i løbet af denne måned
Sidste måned fik jeg slet ikke skrevet et "Månedens Favoritter"-indlæg, da der ikke rigtig var noget at skrive om der. Men denne måned har jeg haft nogle ting som jeg har været rigtig glad for eller vild med, og derfor kommer der et favorit-indlæg nu. Der er ikke mange ting, men der er dog alligevel lidt.

Jeg tog min nye mini Bullet Journal i brug i denne måned og jeg er allerede stor fan af størrelsen. Der er godt nok ikke plads til så meget i den, men indtil videre har den fungeret fint. Den tvinger mig til at holde det simpelt, og den tvinger mig samtidig til også at begrænse mig med de ting jeg planlægger for hver dag. Jeg har et problem med at skrive for mange ting på min to-do-liste og det hjælper ikke på min ADD og min stress. Så denne mini BuJo har indtil videre haft en positiv effekt. Godt nok gik jeg ned med flaget pga. stress denne måned, men Rom blev jo heller ikke bygget på én dag, vel? Det tager tid at ændre vaner osv, så jeg får nok nogle tilbagefald, men forhåbentlig bliver det bedre fremover.

Jeg er også kæmpe fan af at Efterårs bladene er begyndt at ligge sprøde på jorden. Der er ikke så mange gyldne endnu, men de er begyndt at dukke op hist og her. Og ja jeg har taget nogen med hjem når jeg stødte på dem. *Haha* Der er altså bare et eller andet lækkert og hyggeligt over lyden at sprøde blade når man træder på dem og når de bliver kastet rundt af vinden. Åhhh hvor jeg dog elsker Efteråret! Nu er det blevet min tid til at smile stort.

Jeg har faktisk gået rundt og troet at jeg havde en Tea Tree Oil og at det var det jeg brugte hver aften inden jeg gik i seng, men fandt ud af at det var en reduceret serum jeg havde. Så er der ikke noget at sige til at min akne ikke rigtig ville dæmpe sig. Så jeg købte den rigtige tidligere på måneden og jeg kan allerede se stor forskel på de to forskellige produkter. Min akne er ikke gået væk, men den bliver hurtigt "mindre" når jeg bruger den. For at slippe helt for det lort, skal jeg nok igennem lægen, men indtil videre er jeg rigtig glad for at jeg endelig har den rigtige Tea Tree Oil. :P

Denne måned fik jeg også købt denne Zoella Botanic'Eau Body Mist hjem, da jeg alligevel skulle have lidt hjem fra FeelUnique, og den har faktisk vist sig at være ret god! Det er dog mest en Sommer duft, men jeg har nu alligevel fået brugt den en del denne måned. Den dufter skønt af blomster og jeg glæder mig til at tage den i brug igen til næste Sommer. Fra i morgen af tager jeg en anden af hendes Body Mists i brug. :) Også en der er virkelig lækker.

Jeg har også haft en rigtig sød tand denne måned, og det har især været disse Syrlige Kastanjer (kalder jeg dem) fra Maoam og Oreos med Cool Mint der har været favoritter hos mig. Mmm... Mums! Og nu hvor jeg har fået taget billeder af dem, så kan jeg endelig guffe lidt mere i mig. *Haha*

Og så er der jo mit nye Mobil Cover fra GoCustomized som jeg fik lov til at lave og anmelde denne måned. Jeg elsker det virkelig og jeg er så glad for resultatet af mine små krydseduller som endte med at dekorere coveret. Det er meget mig og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Jeg kan varmt anbefale jer at give deres site et kig.

Jeg er også ovenud lykkelig over at Jeanette og jeg fandt nogle ponchoer på Egeskov Marked i år igen. Jeg købte jo en sidste år, men jeg ville så gerne have nogle flere. Og disse to er uden lynlås foran, og de er simpelthen så lækre! Jeg lever i dem - eller i hvert fald i den jeg købte sidste år - i de kolde måneder, og nu har jeg flere af slagsen, så når en er til vask, så er der stadig en ren i klædeskabet jeg kan hoppe i. Perfekt!

Jeg var også på Helse og Alternativ Messe i går, og den tur skal helt sikkert også have en plads blandt mine favoritter. Hold da op hvor var det en skøn oplevelse, og jeg fik nogle lækre ting med hjem. Læs eventuelt om min oplevelse i dette indlæg. ;)

Og sidst men ikke mindst - noget jeg ikke kan vise på billederne her. MIN NIECE! Hun bliver simpelthen også nødt til at være en del af mine "Månedens Favoritter" denne måned. Right?! Det ville være forkert andet. Hun er simpelthen så nuttet og hun har fået gravet sig godt ind i hjertekulen hos mig. Og der vil hun altid være. Min lille Prinsesse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)