Nyt Personligt Mobil Cover fra GoCustomized.dk - "The Witchy Fox Lady"

Reklame for GoCustomized.dk - Modtaget til anmeldelse. Indeholder egne meninger.
Der er nok nogle stykker der har lagt mærke til, at jeg for noget tid siden havde siddet og lavet lidt krydseduller. Det var faktisk for at kunne lave dette cover som GoCustomized.dk tilbød at lave til mig, så det skulle selvfølgelig være noget 100% unikt og personligt. Derfor valgte jeg at tegne lidt selv og sammensætte et design. Jeg kan godt lide denne type covers hvor der er en masse forskelligt blandet sammen - hvor man gerne finder noget nyt hver gang man kigger på det. Og så har jeg valgt at holde det super simpelt i farverne, så det passer til alle årstider.

Jeg har lavet mit eget cover til Huawei P9 Lite, men du kan selvfølgelig lave dit eget cover til hvilken som helst mobil du nu har. Hvis ikke modellen står på listen når I går ind i "designeren" så kontakt eventuelt dem bag GoCustomized.dk. Det kan være at de har muligheden for modellen alligevel, men at den bare ikke er på sitet endnu. :)

Man kan vælge forskellige typer covers, men jeg har denne gang valgt at det skulle være et hard cover. På disse kan man enten vælge et alm. tryk eller et hvor der også bliver printet på siderne af det. Jeg valgte bare det simple denne gang og jeg er positivt overrasket over resultatet. Jeg oplever nemlig ofte at når jeg laver covers i sådan nogle "design selv"-designere så bliver printet aldrig som det ser ud online. Det bliver altid printet skævt eller rykket rundt så hullerne ikke længere passer med designet. Men det er ikke tilfældet hos GoCustomized.dk. Som I kan se så passer hullerne præcis til mit design og det er jeg så lykkelig for. Det er blevet 100% som jeg ønskede og kvaliteten af trykket er virkelig godt! Jeg er simpelthen så glad for, at jeg endelig har fået et cover der er præcis som det jeg har designet. Det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg får lavet covers hos dem. Jeg har faktisk allerede et i tankerne jeg godt kunne tænke mig at prøve, og det er en anden type cover, så det bliver spændende. Deres hard cover er i hvert fald et jeg kan anbefale.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)