Egeskov Marked og opladning af energi-depoterne

Jeg befinder mig i lidt af en zombie-ish tilstand denne weekend. Jeg er simpelthen så drænet for energi efter denne uge og jeg har svært ved at få ladet op igen. Men jeg bliver nødt til det, for næste uge bliver igen en travl en af slagsen. Jeg brænder mit lys i begge ender for tiden, men.. der er ikke rigtig så meget jeg kan gøre. Jeg har ikke nogen pauseknap jeg kan trykke på, så jeg må.... tja.. brænde ud. Jeg har virkelig ikke lyst til at det skal være på den måde, men jeg har ikke rigtig noget valg. Jeg må forsøge at komme igennem det bedst muligt.

Jeg har haft svært ved at få ro i kroppen i dag. Jeg har forsøgt at læse lidt, se film og bare... slappe af. Men det har ikke rigtig fungeret. Så jeg vil forsøge at få godt med søvn i nat. Forhåbentlig kommer det til at gå bedre i morgen. Jeg vil så gerne have energi til de kommende uger og Oktober måned. Jeg vil så gerne forsøge at være kreativ, lave nogle fede Halloween makeup looks, måske endda komme igang med de vlogs jeg har skrevet om et par gange nu - bare finde energi til at lave ting som gør mig glad. Så det vil jeg bestræbe mig på at få til at lykkedes.

Nårh jo! Jeg var jo på Egeskov Marked i går sammen med Jeanette og sikke da en hyggelig dag det var. Vejret var skønt - tørt og tilpas temperatur. Og så fik jeg selvfølgelig også købt lidt med hjem. Vi var forbi slik-boden og den bolsje-makker som jeg handlede hos sidste år også. Perfekt til en afslappende weekend med hygge.

Derudover fik jeg købt nogle virkelig lækre og bløde sokker til de kolde måneder og jeg fik købt mig hele to ponchoer i år. Sidste år købte jeg en, som jeg stort set har levet i siden når det var koldt. Denne gang købte jeg dem dog uden lynlås. Og da jeg kom hjem opdagede jeg faktisk at de var syet på forskellige måder som den jeg købte sidste år. Den ene er syet i siderne som den sidste år også er men mangler så lynlåsen. Den anden er som sagt også uden lynlås men er åben i siderne. Så jeg har faktisk tre forskellige ponchoer men stadig.... de samme!? *Hehe* Ja det lyder lidt forvirrende, men det er den samme type poncho, men alligevel er de forskellige. Og det har jeg faktisk ikke noget imod. De er så lækre og jeg glæder mig til at kunne iføre mig en hver dag dette år, da jeg jo så har ekstra i skabet når der vaskes tøj. Intet mindre end fantastisk.

Og sidst men ikke mindst, så fik jeg også købt mig en flaske mjød mere til køleskabet. Jeg måtte bare have en af mine favoritter, så jeg var glad for at Valravnen igen var på markedet. Desværre var de ret populære så det var svært at få myret sig igennem den store folkemængde for at komme til, men det lykkedes og jeg fik hurtigt købt en flaske med hjem. Så den vil jeg nyde i Efteråret når der skal hygges. Det smager bare så fandens godt. :P

Så ja.. Det har været en lang og hård uge. Den næste skal bare overståes og så håber jeg at der igen begynder at komme lidt ro på, så jeg kan komme ovenpå og få mulighed for at nyde min absolutte favorit-tid på året - Efteråret i Oktober! Jeg tror nok at jeg er kommet til at planlægge for mange ting i den måned, men.. jeg vil bare så gerne have mest muligt ud af det. Det er jo kun Oktober en måned om året, så.. ja. :D Det skal nok blive godt.

Jeg vil smutte nu og få lagt computeren væk. Jeg håber at I har haft en skøn Lørdag og at I får hygget ekstra meget denne weekend. Og så håber jeg at I glæder jer til at se hvad jeg har fundet på til Oktober. Jeg håber virkelig at det bliver godt.

3 kommentarer:

 1. Henriette og jeg skal på Langeskov marked i morgen, har egentlig ikke råd, men jeg er nok nød til at ha et par bløde sokker mere... Ha Ha..

  Det var så hyggeligt med Egeskov marked og det skal vi altså igen næste år søde.. ikk?

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Av for den. Du må bare være hård og kun tillade dig selv at købe de sokker der. :P Selvom det kan være svært. Men ohhh my de er altså for lækre ja. :D

   Det var det og vi skal SÅ meget afsted næste år igen. ;) <3

   Slet
  2. Lige nu håber jeg bare at vejret klare op og at der ikke er for mudret dernede.. og selvfølgelig at jeg ikke kommer til at bruge for mange penge.. ha ha..

   Glæder mig allerede til vi skal ses igen.. Knus <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)