Dagens Halloween Makeup Look - Possessed Nun

Reklame - Dette Halloween Makeup Look er lavet i samarbejde med CoolStuff.dk. Visse produkter er sendt til test.
Så er mit andet Halloween Makeup look klar og denne gang er det en smule dystert. Okay meget. En dæmon-besat nonne. Langt ude, I know, men jeg fik idéen til det for længe siden, og siden har jeg set flere lave en besat nonne som åbenbart er fra en eller anden film. Såå.. tja.. here you go!

Sidst i indlægget ser I et billed med de produkter jeg har brugt til det og det viser blandt andet nogle produkter, som CoolStuff.dk har været så skønne at sende til mig. Uden dem havde mange af mine Halloween Makeup Looks ikke været blevet til noget i år. Så de skal have mange tak! Tjek eventuelt selv deres Halloween Kostumer og Halloween-makeup ud. De har så meget fedt derinde. Jeg har blandet andet selv brugt deres Nonne kit til dette look. Kraven er ikke den bedste kvalitet og derfor har jeg brugt en hvid skortekrave i stedet for. Men "hætten" er super fin. Og så brugte jeg også deres Dæmon horn, som jeg har givet en smule sort farve så de passer til looket.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)