#Blogtober: Ny duftvariant hos Duftverket.dk - "Spicy Pumpkin Crush"

Reklame for Duftverket.dk - Et par af disse plader er blevet sendt sammen med min egen bestilling.
I dag kunne jeg køre ned i byen for at hente min seneste bestilling fra Duftverket.dk og jeg har været virkelig spændt på at få den hjem. For Lene har nemlig tilføjet endnu en duftvariant til sit sortiment, og denne gang er det endnu en Efterårs duft. Og folk der kender mig ved at jeg har en ret så stor svaghed for den salgs - tja faktisk både når det gælder duftlys, men også Efterårs dufte. Duften hun nu er kommet ud med hedder "Spicy Pumpkin Crush" og ohhhh my hvor er den lækker!

Det var lidt af et sats at bestille så mange plader af den hjem, når nu jeg ikke har duftet til den inden, men kombinationen af græskar og krydderier var jeg ret sikker på var lige noget for mig. Så jeg bestilte flere plader af den hjem. Og det fortryder jeg på ingen måde, for som sagt så er den virkelig lækker.

"Spicy Pumpkin Crush" dufter af en lækker saftig græskar-kage eller noget i den retning. Den hører i hvert fald ind under "bagværk"-duftene. Jeg elsker kombinationen af græskar, kanel, nellike, ingefær og muskat. Det er den perfekte sammensætning og udtrykker simpelthen meget Efterårs aftenhygge i skæret af stearinlys, pakket ind i lækre varme tæpper, en kop varm kakao eller måske endda Pumpkin Spice Latte?! ;) Og så selvfølgelig en eller anden form for bagværk - gerne med græskar. Åhhhh se det ville satme være en perfekt aften. Jeg får helt lyst til at bage et eller andet og bare hygge. Den er lige til at sætte tænderne i.

Denne duft hører helt sikkert til iblandt mine Efterårs favoritter fra Duftverket, så nu har jeg en top 6. :P Elsker når ens hjem dufter af den pågældende årstid og jeg er så lykkelig for at jeg nu har en dejlig samling af duftvoks fra Lenes fantastiske sortiment.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)