#Blogtober: DIY - Efterårs Krans

Jeg har kun haft Efterårs kranse til døren, og det var jeg lidt træt af. Samt at de er for store til det sted jeg ønskede at have en hængende. Hvilket er over min "TV-kamin". Så jeg besluttede mig for at lave en ny og mindre. Og jeg valgte at tage billeder af fremgangsmåden, hvilket har resulteret i dette indlæg. Jeg elsker den til trods for nogle småfejl. :)

Materialerne jeg har brugt kan I se på dette billede. Selve kransen er lavet af noget tykt blødt ståltråd, som så er blevet viklet ind i noget bånd for at give den lidt tykkelse og til sidst har jeg viklet noget hvidt snor rundt om for at give den ønsket struktur. Derudover har jeg valgt at jeg også ville bruge nogle naturlige grene, nogle falske blade og nogle hjemmelavede svampe og græskar i cernit. Og for at samle det hele har jeg skulle bruge en limpistol.

Til at starte med ville jeg faktisk bruge grenene hele vejen rundt på kransen, men jeg ombestemte mig da jeg sad med det. Besluttede i stedet for kun at have dem på halvdelen hvilket jeg synes giver et virkelig lækkert look og så kan man stadig se "bunden" på kransen. Og for at skjule den hårde slutning af grenene valgte jeg at lime nogle blade sammen og dække det område. Dette bliver basen for det meste af pynten på kransen.

Og så var det tid til at tilføje dekorationerne. I højre side af kransen valgte jeg at holde det super simpelt. Jeg brugte noget beige snor til at lave en lille sløjfe og tilføjede lidt cernit græskar. Efterfølgende tilføjede jeg også et par svampe og så var jeg tilfreds med den side.
Den venstre side skulle være mere fyldt. Resten af mine græskar blev limet på i en lille bunke og derefter tilføjede jeg lidt svampe igen og lidt ekstra blade. Jeg kunne sagtens have gået mere amok her, men jeg besluttede mig for at det var fint sådan her.

Så skulle den bare ligge og størke en smule og så blev den hængt op. Jeg elsker det færdige resultat til trods for limen der er tydelig flere steder, men min limpistol er en bitch så jeg kunne ikke styre limen. Men på lang afstand ser det faktisk ret godt ud. Så ja. :D Nu har jeg en fin mini Efterårs krans til over min "TV-kamin" som kan holde min lille hjort med selvskab Efteråret igennem indtil Vinter kransen skal op der. :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)