Mit 24 Timers ReadAThon (Opdateres løbende)

Så blev det dagen hvor Deweys ReadAThon bliver afholdt, og jeg er ved at være 100% klar til at gå igang. Jeg fik ikke sovet så godt i nat, så jeg holder nok ikke så længe i aften/nat, men så må jeg tage en lille lur i løbet af dagen - hvis jeg føler for det. Jeg har heller ikke planer om at læse i alle 24 timer, for jeg ønsker ikke at få ødelagt min døgnrytme. Men jeg læser selvfølgelig så meget som jeg kan.

Dette indlæg vil blive opdateret løbende igennem de 24 timer. Hvor mange updates der kommer ved jeg ikke, men jeg prøver at gøre det så ofte som muligt.


Lørdag
● Kl. 10:44 - Jeg har fået taget mig et langt og varmt bad og er nu hoppet i en lækker strik, hyggesokker og pyjamasbukser. Nu mangler jeg bare at forberede snacks så er jeg klar. :D Mit lille læsehjørne er også ved at være klar, så nu kan jeg faktisk godt gå igang. Dog vil jeg lige gøre computeren klar også i tilfælde af at jeg har brug for at redigere lidt billeder osv. Døren bliver låst, mobilen bliver sat på lydløs og så forsvinder jeg satme ind i bøgernes verden. :)

● Kl. 12:45 - Nu er der kun lidt over en time til at vi går igang, så jeg vil finde mig noget middagsmad og begynde at stille div. ting frem. Jeg har allerede en træthedskrise, men jeg prøver at bide det i mig og holde mig vågen. Der skal hygges!

● Kl. 13:54 - Nu begynder jeg så småt på mit læsedøgn. Jeg er igang med "Stille nu" af Mary Kubica - som jeg snart er færdig med - og så går jeg igang med "Bjørneby" af Fredrik Backman. "Stille nu" skal jeg have anmeldt her på bloggen, så lige så snart jeg er færdig med den får jeg lige skrevet en hurtig anmeldelse og så skal der læses videre. Hvilke bøger skal I læse i dag?

● Kl. 15:41 - Jeg er færdig med "Stille nu". Hold da op hvor den blev spændende til sidst. Så mange overraskelser! I kan læse anmeldelsen af den i næste uge. Jeg vil gå igang med at skrive den nu, og så skal jeg videre med den næste bog. Og se lige hvem der joinede mig i lænestolen! :D

● Kl. 17:30 - Tid til en pause og tid til at lave mig noget aftensmad. Koncentrationen har gemt sig væk og jeg læser den samme sætning igen og igen lige pt. Så pause det bliver. Ellers ender jeg med at gå død i min bog. Så forhåbentlig kan en længere pause hjælpe på det. Håber det går bedre hos jer andre læseheste.

● Kl. 19:03 - Okay.. Må hellere se om jeg kan komme igang med min bog igen. Jeg er godt mæt, Cosmo har fået lidt paté, jeg har tændt alle mine stearinlys og saltstens lamper og jeg har fundet tæpperne frem. Så nu begynder den rigtige hygge med snacks og det hele. Kryds fingre for at jeg kan finde koncentrationen igen - til trods for at "Twilight" er begyndt på Kanal 5. *Haha*


Søndag
● Kl. 00:15 - Jeg kom aldrig rigtig igang med at læse efter sidste opdatering. Jeg faldt i YouTube-fælden og så var der lige et par film på TV jeg gerne ville se. Såå... Måske jeg bare skulle smutte i seng og starte på en frisk i "morgen"? ;)

● Kl. 10:10 - Dammit! Glemte at sætte lyd på mobilen da jeg gik i seng i nat. (Kom først i seng kl 02:00 da jeg endte med at sidde og spille "Best Fiends" på mobilen) Hvilket har resulteret i at jeg ikke hørte mine utal af alarmer i morges. Nå.. men jeg fik da sovet så. *Haha* Jeg har fået spist lidt morgenmad - der lå rundstykker klar ved døren - og jeg fik startet computeren op. Jeg er stadig iført nattøj og vil forsøge at læse lidt de sidste timer der er tilbage.

● Kl. 13:51 - Det blev ikke til meget læsning den sidste halvdel af ReadAThon. Men jeg har hele dagen til at hygge i, så det gør mig ikke noget. Vejret er heller ikke rigtig til andet end indendørs hygge. Håber I der har deltaget i årets sidste ReadAThon har nydt det. :) Ser frem til næste år hvor vi gør det igen.

13 kommentarer:

 1. Jeg har heller ikke sovet godt og det er bare ikke optimalt. Jeg håber dog du får et godt læsedøgn. Jeg glæder mig til at følge med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde. Håber det går bedre nu hvor du skiftede bog. (Samtale på Twitter)

   Slet
 2. Jeg glæder mig til at høre om 'Bjørneby' er god :) God læselyst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber virkelig også at den er god. Den starter lidt sløvt ud, men håber den bliver mere spændende fra nu af. :) Og tak.

   Slet
 3. Rigtig god læselyst! :-)
  Selv skal jeg blandt andet læse "Very Good Lives" af J.K. Rowlig, "Poems to Live Your Life By" af Chris Riddle & "Charlie og chokoladefabrikken" af den kære Roald Dahl.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :D
   Åhhh det lyder som nogle virkelig gode bøger. :) Håber det er gået godt indtil videre.

   Slet
  2. So far, so good. :D
   God slutspurt!

   Slet
 4. God læselyst! Det ser ret idyllisk ud med en lille læsemakker. Jeg håber du får læst alt det du gerne vil i løbet af læsedøgnet. Selv håber jeg på at få læst lidt af hvert, bl.a. den nye illustrerede Barden Beedles Eventyr og Killing Monica af Candace Bushnell

  SvarSlet
  Svar
  1. Jahh han er sku dejlig. :) Og det er hyggeligt at han vil sidde og putte med mig imens jeg læser. Åhh de lyder også spændende. Håber du har haft et godt læsedøgn indtil videre.

   Slet
 5. Jeg håber, du får en rigtig god læsedag i dag! Om ikke andet ser det ud til, du har hygget dig indtil videre, og det er jo skønt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde Simone! :D Det har jeg ja og jeg vil fortsætte med hyggen i dag. Håber også du hygger dig. ;)

   Slet
 6. Det blev godt nok heller ikke til meget læsning her, men det har været super hyggeligt alligevel og det er jo det vigtigste..

  Håber du nyder resten af søndagen og får en god start på den nye uge.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder også som om du havde en god weekend. :) Og god uge til dig også.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)