Forberedelserne til ReadAThon er igang

I morgen går sidste omgang ReadAThon for i år igang, og jeg har virkelig glædet mig til en afslappende weekend med en masse bog-hygge og lækre snacks. Derfor har de sidste to par dage stået på en masse praktisk, rengøring osv, så jeg ikke behøver at tænke på det de næste par dage. Jeg mangler faktisk kun at rydde lidt op, forberede snacks og gøre klar til hygge i mit læsehjørne, og så er jeg ellers klar til 24 timers hygge med resten af de læseheste der deltager.

Jeg plejer at være okay aktiv både her på bloggen, Twitter og Instagram når det kommer til ReadAThon, men jeg ved ikke lige hvor meget jeg holder mig opdateret div. steder i år. Jeg tror bare jeg vil fokusere på hyggen og min bog. Men der bliver nok skrevet et "Update"-indlæg alligevel som jeg løbende vil opdatere, men hvor mange gange jeg opdaterer ved jeg ikke. Det må tiden vise.

Skal I være med denne gang? Hvilke bøger har I planer om at ligge frem? Og hvad har I købt af lækre sager at snacke på? Jeg selv er igang med "Stille nu" af Mary Kubica og bliver jeg færdig med den ligger "Bjørneby" af Fredrik Backman klar som den næste. Jeg har efterhånden en del bøger i min TBR-bunke, så må hellere fortsætte med dem. :P Når det kommer til snacks har jeg købt mig lidt "bland-selv-slik" og jeg har købt nogle vindruer. Det er nemt at sidde og snacke på. Derudover har jeg nogle andre ting i skabet som jeg kan tage frem, så jeg kommer i hvert fald ikke til at mangle noget.

Som sagt så mangler jeg kun meget små forberedelser nu - såsom at gøre stearinlys og andet "hygge"-stuff klar, gøre læsehjørnet klar med puder og tæpper, finde mit foretrukne hygge-tøj frem og.. jah.. Så er jeg faktisk klar. Men det vil jeg vente med til i morgen. Jeg vil bruge resten af Fredagen på at hygge om Prinsen og så vil jeg varme op til i morgen. Altså læse. *Haha*

Ha' en fortsat god Fredag og god weekend når I når så langt. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)