#BlogXMas: 3. Advent Giveaway - Ravn & Ko (LUKKET)

(Reklame) RavnogKo.dk har været så søde at stille et gavekort til rådighed til denne giveaway.
Glædelig 3. Advent alle sammen! Håber I har en god Søndag indtil videre. Søndag betyder giveaway-tid og i dag kan I vinde et gavekort til Ravn & Ko. Jeg fik kendskab til deres site tidligere i år og jeg er virkelig blevet glad for dem. Jeg har ikke oplevet et eneste krus med dårligt print fra dem og deres service er virkelig god. Så derfor skulle denne giveaway være i samarbejde med dem. Og her på billedet kan I se et af de krus jeg har fået lavet igennem dem og jeg elsker det!
Gavekortets beløb lyder på 200 kr.

Det er selvfølgelig ikke kun krus man kan få lavet hos dem, men de har også mulighed for at lave tryk på fx T-shirts. Har du et ønske til et andet produkt du ønsker print på, så er der mulighed for at skrive til dem for at høre om det kan lade sig gøre. De gør i hvert fald deres for at give deres kunder en god service og oplevelse og der er kommet rigtig mange fine produkter ud af det. Så skriv endelig til dem og hør om det er noget I kan finde ud af hvis det er.

Men nu til det vigtige i dagens giveaway. Hvordan kan I vinde dette gavekort på 200 kr? Det er nu meget simpelt. Det eneste I skal gøre er følgende:

● Fortælle hvad I vil bruge gavekortet på hvis I er så heldig at vinde.
● Husk at skrive fulde navn og email så jeg kan komme i kontakt med vinderen.

(Og husk det nu! Ellers kommer I ikke med i puljen!)

I må selvfølgelig også meget gerne dele giveawayen på de sociale medier så flere får chancen for at deltage. Det ville gøre mig glad. ;) Og det ville sprede budskabet om Ravn & Kos skønne site. Smut eventuelt ind på deres Instagram og Facebook og se hvad de laver.

Konkurrencen slutter d. 19 december og jeg vil derefter offentliggøre vinderen i dette indlæg ved at tilføje navnet her nedenunder. Vinderen får direkte besked på mail. Hører jeg ikke fra vedkommende inden for to dage bliver der trukket en ny vinder. Så hold øje med jeres indbakke. Held og lykke!
Vinderen er nu blevet trukket og det blev Marianne Juhl. Tillykke! Håber du får lavet nogle skønne krus til drengene. ;) Der er blevet sendt en mail afsted til dig.

8 kommentarer:

 1. En masse navne kopper. ��

  SvarSlet
 2. Der skal laves fine kopper til mine store drenge
  Hilsen Marianne Juhl
  Mariannejuhl@icloud.com

  SvarSlet
 3. Kopper med navne til mine 5 børn og min daddy

  SvarSlet
 4. Jeg ville lave et krus med far og et med onkel fra vores sønner, som har verdens bedste far og verdens bedste onkel. Og så måske et enkelt til mig selv også 😀

  SvarSlet
 5. Jeg vil lave et fint kop, som jeg kan drikke te af, når jeg sidder og læser <3 :D

  Marie // mabrsa@live.dk

  SvarSlet
 6. Ville lave et krus med billede af vores hund til min kæreste 😍

  Jane kjeldstrøm
  Jane_mig@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg vil få lavet et hyggeligt julekrus lidt magen til dit :)
  Elise Larsen
  el(a)pe-j.dk

  SvarSlet
 8. Ville lave et krus hvor der står Verdens bedste far på til min mand Stig. Eller et krus hvor der står Saga 22/09-18

  Charlotte Højbjerg Danielsen
  gnuffi@hotmail.com

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)