#BlogXMas: En lille hyggelig Juletag

Disse tags er ret populære når det kommer til de forskellige sæsoner på året, men det er faktisk kun i Efteråret og Julen jeg gør brug af dem. De er jo hyggelige og så synes jeg de passer ret godt til netop de to årstider. Og i år har jeg igen valgt at lave min egen version. Nogle af spørgsmålene går igen fra forrige år, men der er også nogle nye. :) I skal være mere end velkommende til selv at besvare dem på jeres blogs. Smid gerne et link til jeres indlæg hvis I beslutter jer for at gøre det. :D Vil elske at læse med. Men her kommer mine besvarelser.

● Har du Julekalender på bloggen i år?
Det har jeg ikke nej. Altså jeg har selvfølgelig nogle #BlogXMas-indlæg som dette som bliver kategoriseret i "Julekalenderen", men en egentlig Julekalender har jeg ikke i år. Jeg havde simpelthen ikke idéer nok til 25 indlæg, og jeg ville ikke ende med at gentage mig selv fra de forrige år, så jeg besluttede mig for at droppe det i år. Men lidt Julekalender kan man jo nok alligevel sige at jeg har med disse indlæg i denne kategori. Og selve "Julekalender"-delen har jeg faktisk rykket til Instagram. Jeg har skrevet om det på bloggen i slut November, men nævner det gerne igen. På Instagram poster jeg billeder alle 25 dage med et bestemt tema. Så smut gerne ind og følg med der hvis det er. Det ville varme meget.

● Hvad er dine planer for Juleaften?
Well.. De sidste mange år har jeg jo ønsket at skulle holde Jul sammen med min søster, men det blev bare aldrig til noget. Men i år skal der andre smørklatter på risengrøden. For I år VIL jeg holde Jul sammen med hende. Og ved I hvad? Det skal jeg! Og det betyder selvfølgelig også at jeg skal holde Jul med min lille niece. Jeg er sikker på at det nok skal blive super hyggeligt. Og jeg har også fået købt liiiiidt for mange gaver til den lille Prinsesse, men jeg kunne ikke lade være. Så ja. Jeg skal holde Jul med de gamle, min søster + kæreste og min lille niece.

● Har du købt nyt Julepynt i år?
Det har jeg ja. Den første Julepynt købte jeg allerede i Sommers og det var mine små søde nisser. Jeg har ellers holdt mig langt fra at have nisser i min pynt, da de gerne er i de klassiske farver og det vil jeg ikke have, men da jeg fandt dem i grå, måtte jeg bare have dem. Og de blev så også mine. Så Julepynt-handlen startede tidligt i år. :P Jeg fandt også en mini af de der klassiske "Svenske Lysestager" - dem der er syv lys i stående i en pyramide-form. Jeg overvejede om jeg skulle have to, men jeg endte kun med at købe en. Den står nu fint i vinduet. Og sidst men ikke mindst, så fandt jeg faktisk lidt flere nisser - i en mørk grå farve, og de passer perfekt sammen med de andre.

● Er du færdig med at købe Julegaver?
Jeg er helt færdig ja og det er simpelthen så skøn en fornemmelse. Jeg blev faktisk færdig allerede i November, så jeg har ikke følt den voldsomme Julegave-ræs som jeg plejer. Der er selvfølgelig plads til lidt flere gaver hvis jeg falder over nogen, men dem jeg havde planer om at købe er købt og pakket ind, såå.. ja. Jeg er helt færdig. :D

● Hvad vil du kalde din Julet stil? Klassisk? Skandinavisk? Moderne?
Jeg er helt klart i den Skandinaviske kategori. Jeg holder mig til meget neutrale farver såsom hvid, grøn, grå og sølv. Nogle steder sniger der også en natur-brun ind, men jeg har endnu ikke ret meget i den nuance. Men det er planen at få det mere ind fremover. Så jeg gør det mere naturligt - mere... organisk. Jeg er ikke til de klassiske Jule-farver, så jeg ser helst at farven rød holder sig langt væk fra min Julepynt. Jo jeg har den grønne ind over, men det er en naturlig farve, så den gør mig ikke noget. Men ja.. Meget Skandinavisk er min stil nok.

● Hvad er der på toppen af Juletræet?
Jeg fandt langt om længe en stjerne sidste år, så det er der på toppen af Juletræet i år. Jeg har også valgt at lade min sølvsløjfe blive siddende, men jeg ved ikke om det er noget jeg gentager næste år. Men i år er det altså en Julestjerne og en lille sølvsløjfe.

● Hvilken del af din Julepynt i år holder du mest af?
Jeg er blevet ret glad for mine nye små nisser. Jeg har gerne ville have sådan nogen i mange år, men har ikke kunne finde nogen til en pris jeg kunne være med på, så da jeg fandt disse i Sommers samt de andre her i November, så blev jeg bare så glad. Og de var billige. Perfekt! Men de står altså og hygger sig ved min lænestol og min TV-kamin med Juletræet ved siden af, og det er nok den del af mit Julepynt jeg er mest glad for i år - altså mit TV-område med kaminen og træet samt al pynten og mit læse-område. :D

● Hvilken Julekalender følger du i år?
Jeg forsøgte at følge med i et par stykker de sidste par år, men jeg missede altid en masse afsnit. Så jeg har ikke tænkt mig at sætte mig det mål i år. Jeg ser det jeg får set og ellers må jeg bare hygge med en masse forskellige Julefilm i stedet for. Så jeg følger ikke rigtig nogen Julekalender i år. Synes heller ikke rigtig at der er nogle af dem der siger mig noget i år faktisk. Så det er godt at der findes så mange film.

● Hvad læser du lige nu?
Jeg er lige gået igang med den fjerde Julebog for i år. Det er den der hedder "Not just for Christmas" af Debbie Macomber. Derudover har jeg fået læst "Gaven" af Cecelia Ahern, "The Little Christmas Kitchen" af Jenny Oliver og "En duft af sne" af Nora Roberts. Jeg har endnu en liggende, men jeg tror jeg ender med at gemme den til næste år. Jeg har nemlig lige fået min "Nytårs-bog" hjem, så jeg tror at det bliver den næste i køen. :)

● Hvad er dine planer for Nytår?
Well.. Jeg tror det bliver som de sidste par år. Alene sammen med katten med god mad, snacks, lidt bobler og en hyggelig bog eller film/serie. Jeg er ikke rigtig så meget til det med at feste længere og jeg har det faktisk bedst med at være hjemme når folk fyrer krudt af. Jeg har altid en indre kamp når vi nærmer os Nytåret og risikoen for brand og eksplosioner er gældende. Så jeg vil helst være hjemme og sørge for at hjemmet er intakt og at katten har det godt. Og så slipper jeg for alt for meget larm i hovedet og den utrygge følelse. Så en aften alene hjemme er den perfekte plan for Nytåret. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)