Nyt køb - Morphe Brushes 35M Paletten

Jeg har længe gerne ville have nogle flere grønne øjenskygger, og havde faktisk fundet de perfekte farver iblandt Makeup Geeks øjenskygger, men de var udsolgt alle steder og har været det længe nu. Så jeg opgav faktisk at finde nogen magen til - indtil jeg så at Morphe var komme ud med flere nye paletter og den ene med netop lidt grønne farver! Det er ikke græsgrøn jeg leder efter, men mere de... gullige grønne. Så da jeg så at Morphe Brushes 35M Paletten nu var på markedet og netop indeholder et par af de farver, så gik jeg straks på jagt efter et site der solgte den. Og det gjorde LookFantastic så. Jeg bestilte den straks hjem og nu er den her! Til trods for at jeg måtte køre langt for at hente den, fordi de ikke kan finde ud af at sende deres pakker til et posthus i Faaborg. Heldigvis kunne jeg finde en der ville køre mig, ellers var jeg aldrig kommet helt derud hvor den lå. Så det er sidste gang ever i mit liv at jeg bestiller noget igennem dem.

Udover de grønne så indeholder paletten også andre smukke farver. Farver jeg har noget lignende i mange af de andre paletter jeg ejer, men det gør ikke noget. For de er ikke 100% magen til og nogle har en anden finish, så det er faktisk helt okay. Der er faktisk også nogle helt nye farver og de er simpelthen så fine. Jeg er i hvert fald super glad for at jeg fik den bestilt hjem og jeg glæder mig voldsomt til at lege lidt med den og kreere nogle fine makeup looks.

Jeg er glad for at den både har neutrale farver og de mere farverige. Det gør den super praktisk og perfekt til alles smag. Og så har den en sort! Det gør mig så glad. Man kan aldrig få for mange sorte øjenskygger. Og så er der både matte og shimmer øjenskygger i den.

Som i min seneste Morphe palette, så har denne også den klassiske indlægsplast med navnene på øjenskyggerne på. De har de andre ikke haft og det har jeg savnet. Men noget jeg dog alligevel ville ønske at de ville gøre anderledes, det er at skrive navnene på øjenskyggerne direkte på paletten og ikke på plasten. Mange smider nemlig denne ud, og så står man pludselig uden navnet på den øjenskygge man gerne vil nævne i en eventuel tutorial eller anbefaling. Men.. tja.. Det er bedre end ingenting at have dem stående på plasten. Jeg beholder dem gerne i alligevel.

Men nok om det. Nu skal I have nogle swatches. ;)

Åhhh jeg kan slet ikke komme mig over hvor smukke mange af disse farver er. Og så er der simpelthen nogle geniale navne imellem. Der kan blive mange utroligt vilde makeup looks ud af disse farver og jeg glæder mig voldsomt til at komme igang med at bruge den. Og det gode ved denne palette er at den kan bruges året rundt. Så god variation er der i farverne.

Læs lidt om de andre Morphe Brushes 35-paletter jeg har her:
35C35W35OM+35OS35O235P35F

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)