Så skydes Julebag-weekenden igang!

Hold da op hvor er Julen dog bare gået stærkt! Jeg kan slet ikke forstå at det allerede er Juleaften på Mandag. PÅ MANDAG!! Hvor blev tiden lige af?! Julegaverne er godt nok klaret osv, men.. jeg føler slet ikke at jeg har haft tid til at komme i Julestemning. Og nu er tiden jo pludselig... udløbet. Eller.. Vi har selvfølgelig et par dage endnu, men alligevel!

Denne weekend (eller det starter faktisk fra i dag) kommer til at stå i Julebagningens tegn. Det er en fast tradition hvert år. Vi plejer godt nok at kunne klare det meste på en eller to dage, men denne gang tror jeg det ender med at blive tre dage. Min far skal arbejde hver dag, så han kan ikke hjælpe før om aftenen, så der er nogle ting der først bliver lavet når han er hjemme. Men det går nok. Det betyder dog at jeg skal ud på en masse cykelture. *Haha* Men så får jeg da motioneret så jeg ikke behøver have så meget dårlig samvittighed når Julemaden skal guffes. :D

Hvis jeg ender med at få taget lidt billeder af det hele, så poster jeg det nok på Instagram, men ellers må I bare tænke jer til en masse lækkert Julebag. Har I selv sådanne traditioner i Julen? Og hvis I har, har I så allerede bagt eller skal I have det gjort denne weekend?

Jeg må hellere smutte. Skal lige have ordnet lidt ting herhjemme inden jeg kan køre ud til første del af Julebagningen. Ha' en fantastisk Torsdag alle sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)