Det ser ud som om at jeg nu endelig er ved at være klar til 2019

Energien er så småt begyndt at komme tilbage og jeg har endda formået at kunne færdiggøre den første bog i år. Hold da op hvor er det frustrerende ikke at kunne finde fokus og koncentration nok til at læse. Men jeg føler det er ved at gå den rigtige vej. Og så skal jeg jo være klar til at veninde-hygge på Fredag. Så det går ikke at jeg render rundt som en zombie.

Denne uge bliver lidt blandet. Jeg har nogle praktiske ting der skal ordnes, nogle møder der skal deltages i, og så er der mit sygehus besøg på Fredag. Et besøg jeg er ret nervøs for, fordi jeg skal huske alt det, som der forventes jeg får med hjem til kommende møder og ansøgninger. Jeg er bange for at glemme noget, og så vil det trække vores projekter endnu længere ud, og det er ikke skide smart. Så jeg skal have skrevet en liste og HUSKE den! *Hehe* Så angsten og nerverne har bare at holde fri den dag, for jeg har ikke tid til dem der.

Og så skal den stå på hygge. Det er ved at være længe siden at jeg har haft en hygge-dag i Odense, så jeg mødes med Jeanette når mit sygehus besøg er overstået og så skal der indtages noget lækker mad og derefter oses butikker. Har egentlig sagt til mig selv at jeg ikke må shoppe mere i denne måned, men den dag bliver en undtagelse. Mest fordi de ting jeg skal have købt er så billige, og fordi.. ja.. det sker ikke så tit at jeg er derinde, såå.. men er det også slut resten af måneden. Har en del på vej med posten, og det må kunne tilfredsstille mine "shopping-lyster" i en periode.

Jeg håber også at jeg snart kommer igang med at lege med lidt makeup igen og får lavet nogle fine og farverige makeup looks, og så tror jeg sku at jeg for første gang EVER hopper med på "live video"-bølgen på Facebook. Jeg bruger jo stort set ikke Facebook, men der er en gruppe derinde der hedder "Smuk og Skønhed", og der er der en del der laver lives hvor de viser andre hvordan de laver deres looks. Og der har efterhånden været en del efterspørgsler mht. mine, så jeg tror det er på tide at jeg tager hul på den mødom. Og i den forbindelse håber jeg også at jeg får skubbet gang i "collabs" igen. Altså hvor jeg i samarbejde med andre makeup-tosser laver makeup looks efter et tema, farve valg, billede osv. Det er så inspirerende og også en god måde at "komme ud på markedet" med det man nu kan. :) Så det bliver mit mål for Januar. At jeg kommer igang med det.

Men jeg skal lige have sygehus besøget overstået først. For det er det mine nerver går amok over lige pt. Så kryds fingre for at jeg husker alt det jeg skal spørge dem om, og at jeg får det med hjem, som jeg skal bruge til at komme videre. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)