Min egen Top 3 over de DIYs jeg har haft på bloggen igennem tiden

Jeg har efterhånden lavet en hel del DIYs her på bloggen og det er blevet til en masse favoritter hos mig også. Men det er ikke alle mine DIYs der er kommet herind på skrift. Der er mange der er lavet i privaten og blevet givet videre eller inkorporeret i min indretning. Man kan vist roligt sige at jeg er en "Do It Yourself"-kvinde med et stort kreativt hjerte. Derfor tænkte jeg at det kunne være sjovt at kigge tilbage på min top 3 over de DIY jeg selv har haft her på bloggen. Og det er hvad vi skal kigge nærmere på i dag. Så here you go!

● Min absolut favorit over mine DIYs er helt klart min Hyggelige TV-Kamin. Som I kan se i indlægget så er den lavet af en masse Goodiebox og LookFantastic boxe og derefter blevet "pakket ind" i gavepapir med et fint murstens print. Jeg havde faktisk kun planer om at skulle have den stående den Jul jeg lavede den op til, men.. den har stået over TVet lige siden og jeg har ikke planer om at skulle pille den ned lige foreløbigt. Jeg elsker looket og de muligheder indretningsmæssigt den giver mig. Så den er helt klart min nr. 1 af alle de DIYs jeg har haft på bloggen.

● Den DIY der ligger som nr. 2 på min liste er helt klart min første hjemmelavede Drømmefanger. Jeg har før købt drømmefangere og har også stadig to af dem hængende, men for over fire år siden ville jeg gerne prøve at lave min egen. Jeg tog derfor på jagt efter en stålring og nogle produkter at lave den med. Og det kom der så denne drømmefanger ud af. Nej den er ikke perfekt og man kan godt se at det er mit første forsøg, men den er nu stadig en fast del af min indretning. Og jeg har faktisk overvejet at prøve at lave en ny for at se hvor langt jeg er kommet i min teknik.

● Sidst men ikke mindst så er der mine små Gingerbread House Dekorationer til Krus. Jeg lavede dem til Jul i 2017 og jeg har ikke rigtig ville skille mig af med dem. Jeg bruger dem ikke rigtig, men jeg synes stadig de er super fine og ser skide godt ud på billeder. Så de står fint inde i et af mine køkkenskabe sammen med andre dekorations-ting til krus og glas. Disse er, som I kan se i indlægget, lavet i cernit og kan derfor bruges igen og igen. Dét synes jeg er skide smart.
Det var min egen top 3 over de DIYs jeg har haft her på bloggen. Jeg elsker at være kreativ og jeg lover at der fremover kommer mange flere af den slags. Det er så hyggeligt tidsfordriv og det gør mig i godt humør at sidde og rode med. Så.. keep an eye out for that. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)