Ingen energi, ingen penge - Jeg skal sættes på pause! *Haha*

Jeg er træt. Virkelig træt. Det endte med at blive en lang dag i går, men det var hyggeligt - i hvert fald den sidste del af den. Turen på sygehuset gik ikke helt som forventet, men det problem tager min bostøtte og jeg os af på Mandag. Forhåbentlig. Og så skulle jeg jo hygge med Jeanette bagefter. Igen gik tiden alt for hurtigt, men jeg formåede alligevel at ruinere mig selv på de timer. *Haha* Ja jeg brugte langt flere penge end jeg havde planlagt, men der var simpelthen så mange steder der havde fantastiske tilbud, så jeg blev nødt til at benytte mig af dem. Især når det kom til ting jeg alligevel skulle have købt mig på et tidspunkt, som jeg så kunne få billigere nu. Men NU er det så også slut. Ikke mere shopping i denne måned. Der skal spares. :P

Weekenden bliver en af de stille af slagsen. Jeg bliver simpelthen nødt til at få ladet lidt op. Jeg troede at mit energi-niveau var på vej op, men jeg fik brugt de sidste reserver i går. Så nu vil jeg koncentrere mig om at få samlet en masse energi sammen, så jeg ikke bliver kørt så hurtigt flad. Heldigvis er denne måned heller ikke så slem, så der bliver mulighed for opladning hist og her. Det er rart.

Det er faktisk kun i starten af ugen hvor jeg skal noget, så det er lige til at klare. Og når den ene af tingene er et møde med en gammel savnet veninde, så gør det mig intet. :D Det bliver rart at se hende igen. Savner hende og vores venskab. Da vi gik i skole sammen. Så der skal arbejdes på at bygge det op igen og holde det ved lige. Det er utroligt så svært det er at finde venner og holde på de gamle jo ældre man bliver, og det er skræmmende. Såå.. jah.. Jeg har et par stykker jeg gerne vil finde tilbage til og arbejde på. Og hun er den ene af dem.

Nå.. Jeg vil smutte. Jeg er faldet i "Netflix-fælden" og er startet med at se serien "Titans". Det var ikke lige meningen. *Hehe* Jeg skulle læse i stedet for, men den er nu ret interessant. Så jeg har da noget at hygge mig med i weekenden. Har I set den?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)