En tur til det mørke Jylland for at besøge familien

Jeg har hver gang været forhindret i at tage med de gamle til Jylland når de skulle op til min søster, mand og datter i deres hus, men denne gang var jeg endelig "fri" til at tage med. Så turen gik altså til det mørke Jylland i går. Og jeg fik endelig set hvor de bor. Det er en lang tur, hvilket betyder at det er en heldags tur, men det var det værd. Jeg fik hygget med min niece, gået en tur i det skønne frostvejr, snakket med min søster under fire øjne og fik set lidt SNE!

Ja vi er jo igen blevet snydt for sne hernede, men i går aftes begyndte det at sne en smule i det Jyske. I hvert fald hvor min søster bor. Det var ikke meget, men lidt har også noget at sige. Jeg ville bare ønske at vi også fik lidt af det. Jeg vil så gerne have Vinter. Sådan rigtig Vinter. I dag er første dag med rigtig frost, så håbet er ikke helt tabt. Men.. tja.. Jeg ved ikke om det vil lykkes os.

Men det endte altså med at blive en rigtig hyggelig dag i går.

I dag er jeg død for at sige det som det er. Jeg er træt og føler slet ikke at kroppen vil som jeg vil. Jeg smuttede dog hurtigt ned for at handle i morges, så nu kan jeg holde weekend og behøver ikke at skulle bevæge mig udenfor min dør. Dét er rart. Så den står på en masse serie-hygge på Netflix, putten i sofaen med Prinsen og en god bog. Hvad er jeres planer? ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)