Drømmer om sne og ro i hovedet

Jeg er så forbandet klar til at holde weekend. Denne uge har været... knapt så rar. Jeg slås stadig med humøret og har alt for mange bekymringer. Jeg havde dog et par hyggelige timer sammen med min veninde fra HF - vi mødtes i December for første gang siden... jah.. Virkelig længe. Og i går besluttede vi os så for at stikke hovederne sammen igen. Hun havde gode nyheder og så håber vi begge at hun kan nå at komme med på det kursus jeg skal starte på i Februar. Det kunne være rart at kunne ses med hende noget oftere.

I dag har jeg forsøgt at få lidt styr på hovedet. Det er ikke helt lykkedes, men jeg har weekenden til at bearbejde det hele. Og så er der dagen i morgen. Den bliver lang. Men det skal nok blive en okay dag. Skal se min søster og niece, så det gør straks dagen lidt bedre. Og så håber jeg fandme at jeg får noget sne at se! Vi blev lovet sne i Faaborg i dag, men vi har intet fået - endnu. Det kommer forhåbentlig. Men vi bliver stort set altid snydt fordi Svanninge Bakker ender med at "skærme af" for det, så det aldrig når herned. Desværre ser det ud som om det er sket igen, men nu må vi se. Om ikke andet, så håber jeg at få noget sne at se i løbet af dagen på vores lange rejse. Jeg vil så fandens gerne kunne tage nogle fine Vinter-billeder. Please!?

Nå.. jeg må hellere lukke ned for det hele. Jeg skal ikke alt for sent i seng i dag, hvis jeg skal være bare nogenlunde frisk i morgen. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)