Det er blevet tid til at prøve lidt nye varianter fra Duftverket.dk

Som overskriften siger, så var det på tide for mig at prøve nogle nye varianter fra Duftverket.dk. Det er ikke fordi at jeg står og mangler, men.. jeg har længe gerne ville prøve nogle af hendes andre duftvarianter, og nu skulle det altså være. Stod det til mig, så købte jeg én af hver, men det tror jeg ikke at min konto ville være enig med mig i. Derfor blev det kun til tre plader denne gang.

Jeg bestilte dufte med Foråret i tankerne. For jeg må jo erkende at det er der vi er på vej hen. Så det skulle være nogle lidt søde men stadig friske dufte som ville være perfekte til årstiden. Og det blev så disse tre dufte jeg endte med at bestille hjem.

● "LavenDemon" er en af de dufte jeg har ville prøve lige siden at Lene offentliggjorde den. Jeg er jo ret glad for lavendel i Sommer-perioden og især når der skal slappes af med lidt spa-hygge. Hun har også en med ren lavendel, men jeg tænkte at varianten med citron kunne være spændende. Især med spa-hyggen i tankerne. Og hold da op hvor er den altså bare skøn! Den indeholder duften af lavendel og citron og mængden af begge dufte er perfekt. Det gør den frisk og ren men stadig varm i duften. Jeg er virkelig positivt overrasket over denne, og det er helt klart en som jeg kommer til at købe igen.

● "PearFigtion" er lidt et sats for mig. Jeg har før haft duftlys med figen, men var ikke den store fan af den. Men da jeg blandede den med noget andet frugt, så smittede den altså lidt af på mig. Så derfor ville jeg gerne prøve denne med figen og pære som Lene har lavet. Og hold da op! Figen-duften er ikke den der tunge og kvalmende duft som jeg normalt kender den for. I samarbejde med pæren bliver den... LÆKKER! Forestil jer en rejse syd på hvor man går iblandt en masse frugttræer i nærheden af lejligheder hvor folk har hængt rent vasketøj ud på tørresnorene. Det er det jeg får på nethinden når jeg dufter til denne. Den er simpelthen så saftig og frisk! Dette er den perfekte friske Sommerduft. Jeg elsker også den der hedder "Pina Colada", men den er mere sød i det, hvor denne er mere frisk. Åhhh! De to sammen! Helt klart noget jeg skal prøve til Sommer. Og hvis det er en drømme kombi, så bliver jeg nødt til at købe flere af begge så jeg kan bruge dem hele Sommeren. :D

● "Cherrylicious Champagne" er også en som jeg har ville prøve længe, men ikke helt fået taget mig sammen til at bestille hjem. Jeg er normalt meget kræsen med kirsebær-dufte da de hurtigt bliver for syntetiske, men nu ville jeg altså prøve denne. Og duften... aih men altså! Jeg ved ikke om I har prøvet at drikke Verdi til en skøn lille hindbærsnitte? Hvis ikke - PRØV DET! Og ved I hvad? Det er hvad denne dufter af. En Sommerdag hvor man sidder og nyder et glas bobler og godter ganen med en lille hindbærsnitte. Uhm! Nu har jeg lyst til det. *Haha* Det første snif er meget frisk men pludselig så kommer der en sød undertone og det er faktisk en ganske lækker oplevelse. Hold da op hvor jeg glæder mig til at prøve denne i min lille lampe. Den er helt sikkert til dem der elsker de søde dufte med et strejf af noget syrligt.

Jeg vidste at der ville være en risiko for at jeg ikke ville synes om disse, da jeg ikke har prøvet en tester af dem før, men jeg har virkelig været heldig. For jeg synes om dem alle tre! Altså.. Jeg har endnu ikke fået en duft hjem fra Lene, som jeg ikke synes om. Det kan jo stadig ske, men indtil videre har jeg været rigtig glad for dem alle sammen. Og ja.. jeg har efterhånden en del. Og jeg er ret nærig med brug af dem, for jeg vil jo ikke løbe tør. *Haha* Det er faktisk mest dem jeg har mere end én plade af som jeg bruger, men en gang imellem tager jeg altså hul på nogle af mine enkelte plader. Og disse skal jeg helt sikkert have flere af, så dem skal jeg nok få brugt. :D

Endnu en gang tak for handlen Lene. ;) Og til jer andre. Smut ind og læs om Lenes skønne duftlys og se om det kunne være noget for jer. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale jer at prøve. Og hvis I vil læse mine andre anmeldelser af andre duftvarianter fra Duftverket.dk, så kan I bare søge på "Duftverket" over i søge-funktionen i sidemenuen. Så kommer de frem. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)