Månedens Favoritter - Januar 2019

Årets første måned er nu gået og det er blevet tid til at kigge lidt på de favoritter jeg har haft i Januar. Og der har faktisk været overraskende mange denne gang. Eller... mange af en type ting. *Hehe* Det har nemlig været en måned hvor jeg har haft lidt flere dage fri, så jeg kunne hygge i det bløde sammen med Prinsen og se nogle af de ting jeg gerne ville. Så here we go.

Som sagt så har jeg haft tid til at hygge lidt sammen med Prinsen og det har derfor været muligt at få set lidt Netflix i denne måned. Og her er der faktisk en stor portion af mine favoritter denne måned. Den første ting er filmen "Birdbox". Der er rigtig mange forskellige meninger om den, men jeg synes faktisk at den var god. Så god at jeg godt kunne finde på at se den igen. Jeg er normalt ikke til "åbne slutninger", men denne gør det på en måde hvor... tja.. det gør mig ikke noget. For det gør den det mere uhyggelig. Mystisk. Og så elsker jeg jo den genre. Derfor er denne film kommet iblandt mine favoritter denne måned.

Og hvis vi bliver ved Netflix, så er der også lidt serier som jeg har nydt. Den første jeg faldt over er serien "Titans". Jeg er ikke så meget inde i de tegneserier, men jeg har da set lidt af den tegneserie der hedder noget alla det samme. Så derfor kender jeg lidt til karaktererne i forvejen, og det er skønt at få en lidt anden vinkel på det, og her er det "starten" vi får med og fortællingen om hvordan de finder hinanden osv. Nu venter jeg bare spændt på den næste sæson. :D

Jeg har også fået set de to sæsoner af serien "Salvation" der ligger derinde. En utroligt spændende serie og anden sæson sluttede især med en cliffhanger. Ohhhh my siger jeg bare! Jeg vil ikke afsløre for meget, for det ville ødelægge det for dem der endnu ikke har set den. Men jeg skal da lige love for at man får en overraskelse. Jeg havde ikke set den komme. Men nu hvor jeg ved hvad det er, så sidder jeg virkelig som på nåle for at få en fortsættelse. Shit det bliver fedt!

Den sidste jeg vil nævne er serien "Sex Education". Jeg havde godt set at den var kommet, men havde faktisk besluttet mig for at jeg nok ikke ville se den. Men mine forældre fik mig faktisk overtalt. Yup.. Mine forældre. De havde set den og synes den var hylende morsom, så de mente at jeg bare måtte se den. Det fik jeg så også taget mig sammen til, og jeg må faktisk give den ret. Den er ret underholdende. Slet ikke hvad jeg havde forventet, så jeg er glad for at jeg alligevel fik taget mig sammen til det. Håber at der kommer en fortsættelse af den også.

Jeg har også fået læst lidt bøger i denne måned og en af dem var den sidste bog, "A Map of Days" i serien "Miss Peregrine's Peculiar Children" af Ransom Riggs. Det var faktisk tilfældigt at jeg opdagede at denne bog ville udkomme, og lige så snart jeg fik mulighed for det forudbestilte jeg den. Og i Januar fik jeg den så læst færdig. Hold da op hvor har jeg savnet det univers. Og jeg må sige at jeg er positivt overrasket over denne. Og jeg ved at der kommer en fortsættelse og den glæder jeg mig helt vildt til. Ham Ransom Riggs kan altså noget med ord. Og så elsker jeg bare at der i hans bøger er billeder i ældet look som gør dem dejligt mystiske. Love it!

Jeg var også et smut på OUH i denne måned, og det gav mig muligheden for at komme i Bilka. Hvilket jeg var voldsomt glad for, da det er det eneste sted jeg kan få fat i min Chai Latte Choko Orange fra Fredsted. Åhhhh hvor har jeg dog savnet den! Jeg er så ked af at man ikke kan købe den nogle steder her i Faaborg (ja jeg har været rundt alle steder og kigge og spørge efter den), så det er kun når jeg er i Odense jeg kan få fat i den. Desværre. Men jeg fik købt lidt i denne måned og det varmede. Har godt nok kun disse to stk tilbage. Panik! *Haha* I NEED MORE!

På min tur til Odense fik jeg også mulighed for at købe en Cleansing Gel Wash fra Garnier. Jeg kunne sikkert nok finde denne et sted her i Faaborg, men den var billig i Normal, så der ville jeg helst købe den. Jeg er nemlig løbet tør for den jeg havde, og jeg gik faktisk hen og blev ret glad for den. Såå.. jeg har virkelig nydt at kunne bruge den i denne måned.

Jeg har også fået købt og testet den nye Volume Infusion Mascara fra Max Factor og jeg må indrømme at den er ret lækker. Den minder meget om "Paradise Mascaraen" fra L'Oréal og "False Lash Extreme Volume Mascaraen" fra New Look. To mascaraer jeg er rigtig glad for, så det er rart at jeg nu har endnu en kandidat i min favorit-pulje når det kommer til mascaraer. Elsker børsten og jeg elsker at mine vipper får en masse fylde og længde. Kan varmt anbefale jer at prøve den.

Januar har også været fyldt med en masse bekymringer, dårlige nerver og ekstrem sensitivitet, og det har påvirket mig meget. Humøret har været dårligt og jeg har forsøgt mig med mange forskellige ting for at få ændre en smule på det. Det er ikke helt lykkedes mig at finde noget der kan berolige mig, men jeg har dog alligevel fundet noget - i den forbindelse - som har givet mig lidt... sanselig forkælelse? Kan man sige det sådan? Well.. Jeg forsøgte nemlig en dag at kombinere min hvide salvie med noget palo santo træ og de to dufte sammen er intet mindre end fantastisk! Så de sidste par gange jeg har brændt lidt røgelse af, så har jeg brugt både den hvide salvie og palo santo træ. Mmm... jeg synes det dufter skønt og katten er også helt vild med det. Det fungerer lidt som catnip for ham. Han render rundt og gnubber sig selv op af alting når jeg har været rundt med de to røgelser. *Haha* Han er sku en lille tosse.

Når nu vi er ved ting der dufter godt, så fik jeg også min bestilling fra Yves Rocher hjem i denne måned, og jeg havde prøvet at bestille en håndcreme hjem. Jeg har på ingen måde brug for flere håndcremer - tror jeg talte mig til at jeg pt. har 42 stk sidst jeg tjekkede - men jeg er altid nysgerrig efter at prøve nye duftkombinationer, og deres håndcreme med duft af hindbær og pebermynte i "Les Plaisirs Nature"-serien gjorde mig altså nysgerrig. Den var ny. Og da jeg ikke har prøvet nogle af deres håndcremer fra den serie, så tænkte jeg at jeg da lige måtte prøve den. Og hold da op hvor er den fantastisk! Den dufter skønt og cremen føles dejlig på huden. Det er helt sikkert ikke den sidste jeg skal prøve derfra. Duftkombinationerne som "mango og koriander" og "salvie og lotusblomst" er helt klart også nogen jeg vil prøve. Så det kan være at de skal bestilles med hjem næste gang jeg skal bestille noget hos Yves Rocher.

Sidst men ikke mindst, så er der mit sidste projekt. Jeg har nemlig besluttet mig for endelig at gå igang med at lave min egen "Book of Shadows". Jeg har i flere år overvejet det, men vidste ikke helt hvordan jeg ville lave den. Men i sidste weekend besluttede jeg mig altså for at kigge alle mine ting igennem og se om jeg ikke havde et eller andet liggende som jeg kunne bruge til den. Jeg fandt mit "gamle" hjemmelavede ringbind samt noget papir jeg engang har købt på eBay men aldrig fået brugt og besluttede mig for at det ville fungere fint til den. Så jeg gik igang med at klippe papir til, skrive ned hvad jeg gerne ville have i den og har siden arbejdet på den. Jeg er på ingen måde færdig, men jeg er virkelig blevet glad for den allerede. Jeg ønsker dog nok et andet stof udenpå, men indtil videre fungerer det "gamle" fint. Måske skriver jeg et indlæg på et tidspunkt hvor jeg viser noget af indholdet frem, men det bliver langt fra det hele. Det er jo en personlig bog for dem der har sådan en.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)