#GoodieBoxDK Februar 2019 - "Powered By"

Reklame for Goodiebox - Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder egne meninger. Har ingen økonomisk interesse.
Så er det igen blevet tid til at kigge på indholdet af Goodieboxen. Denne måned har de igen valgt en gul farve - denne gang er den dog mere kraftig og frisk end den vi fik i Januar. En rigtig Forårs- og Sommerfarve. Slet ikke dårligt. Den passer godt nok ikke ind i min indretning, men farven synes jeg nu alligevel ret godt om. Og temaet?

Temaet er "Powered By" og det betyder at vi skal give en masse saft og kraft til hud, hår og negle denne gang. Vi skal simpelthen give det superkræfter. Jamen det er jeg da bare med på så! Jeg har brug for mere power og det har mit hår, hud og negle i den grad også. Så jeg var super spændt på hvad boxen gemte på. Og det kan I så se her.

● Luxie Beauty - Medium Fan Brush - Jeg er blevet ret glad for de to Luxie brushes som vi har fået med tidligere, og en fan brush er faktisk en jeg står og mangler. Den jeg har er super tynd og... jah.. ikke specielt god, så denne ser lovende ud. Den er godt nok ikke så "tæt" som jeg ville ønske den havde været, men jeg tror nu nok at den skal gøre arbejdet alligevel. Denne er et af de produkter i boxen som jeg endnu ikke har fået testet - har simpelthen ikke haft tid til at lege med makeup endnu - men jeg glæder mig til at få den testet snart.
Full size - Vejl. pris 118 kr

● HairLust - Hair Gummies - Vi fik en teaser tidligere på måneden og der var det disse hår vingummier vi fik et lille hint om. Jeg troede faktisk at vi kun ville få en lille pose med et par stykker i, men vi har sørme fået en bøtte! Godt nok ikke en full size - her er til små 15 dages test - men det er nu alligevel ikke helt dårligt. Og jeg har i flere år nu gerne ville prøve nogen, så jeg blev rigtig glad for at se, at de var med i boxen denne gang. Vi har også fået en rabatkode på 100 kr til hvis vi ønsker at bestille flere hjem. Det er ikke helt utænkeligt at jeg nok kommer til at gøre brug af den kode. Men nu må vi se hvordan de 15 dages test kommer til at gå.
Travel size(?) (45 stk) - Vejl. pris 249 kr for 90 stk

● Bellápierre Cosmetics - Banana Setting Powder - Nu er jeg jo ret glad for makeup og elsker at teste en masse forskellige produkter, men jeg har aldrig testet en banana powder. Jeg har altid været gået en lang bue udenom. Fordi den er gul og jeg... jeg gider ikke være gul under øjnene. *Haha* Men der er rigtig mange der elsker dem, så jeg er nu egentlig ret glad for at have fået en nu, som jeg så kan teste. Jeg har ikke fået den testet sammen med concealer og foundation endnu, men den bliver helt sikkert testet næste gang jeg får mulighed for det. Jeg har dog testet den på hånden og der ser den slet ikke så gul ud som jeg frygtede, såå.. det kan godt være at den faktisk viser sig at være fantastisk og jeg må bide mine fordomme i mig igen. ;)
Full size (4 g) - Vejl. pris 186 kr

● Raunsborg - Hand Cream - Min søster er ret glad for Raunsborg og jeg må indrømme at jeg selv er begyndt at blive ret nysgerrig på deres produkter. Jeg har tidligere prøvet en håndcreme, men i forbindelse med min psoriasis i ansigtet og det gik ikke specielt godt. Jeg havde i hvert fald ikke den effekt af den, som andre havde. Så den prøve jeg havde fået blev vist smidt ud. Jeg tænkte slet ikke på at teste den som det den faktisk er - en håndcreme. Men det har jeg så fået mulighed for nu. For sørme så om den ikke gemte sig i denne måneds box. Og det er endda en full size. Se det er altså ikke helt dårligt. Og jeg skal da lige love for at den dufter skønt af Forår. Den er meget grøn i duften og det kan jeg faktisk godt lide. Og så trænger den super hurtigt ind i huden, så man sidder ikke med fedtede hænder når man har brugt den. Dét er en af de ting jeg sætter stor pris på i en håndcreme. Så denne bliver helt sikkert brugt en hel del her i Foråret og Sommeren. Og jeg løber nok også hurtigt tør. Men den er heldigvis nogenlunde fair i prisen, så den er ikke helt umulig at anskaffe sig når den bliver tom.
Full size (100 ml) - Vejl. pris 125 kr

● Mesauda Milano - Rock Nail Hardening Base Coat - Sidst men ikke mindst - det produkt jeg tog i brug som det første da jeg åbnede op for boxen. Mine psoriasis-ramte negle er forfærdelige og virkelig skrøbelige, og derfor bruger jeg ikke rigtig neglelak længere. Det ser simpelthen ikke pænt ud. Men når det kommer til en klar lak, som gerne skulle styrke ens negle, så er jeg frisk. Derfor blev der også smurt et par lag af denne på med det samme, da jeg så den var med denne gang. For hvis der er noget mine negle har brug for, så er det mere styrke. Det fede ved denne er så også at den både kan bruges som base coat, top coat, negleforstærker og som en skinnende lak. What not to like? Og så tørre den super hurtigt, så det er jo bare endnu mere perfekt for sådan en som mig der er super utålmodig. :P
Full size (10 ml) - Vejl. pris 69 kr

Det er super sjældent at jeg oplever, at jeg kan bruge alle produkterne i en Goodiebox, men denne gang er faktisk en af de sjældne gange. Der er ikke ét af produkterne jeg allerede nu ved at jeg ikke får brugt og som jeg ikke kan lide. Jeg er super begejstret for dem alle sammen. Jeg elsker håndcremen - og nej jeg har ikke brug for flere i min samling på 50+ stk, men.. ja. Jeg elsker den og den skal helt sikkert tages i brug. Jeg er indtil videre super imponeret over lakken, så den får også en kæmpe tommel op fra mig. Hårvitaminerne har jeg altid gerne ville prøve, så dem er jeg også super glad for. Og så er der fan brushen og banana powderen. Alt der har med makeup at gøre tager jeg imod med kyshånd. Så ja.. Jeg er super glad for denne måneds box.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)