Jeg fik aldrig min "Valentins Dag"-gave

Som jeg fortalte i Mandags, så havde jeg fået en besked om at jeg efter snart 9 år ville få skiftet mit vindue i soveværelset og jeg havde glædet mig helt sindsygt til at få det ordnet i dag. Men hvad sker der så? I går får jeg en besked om at det ikke bliver til noget alligevel. Og de ved ikke hvornår det så kan blive. Jeg blev rasende! Fordi jeg kan ikke bare blive hjemme en hel dag så de kan komme forbi, hvis de vælger at komme en dag hvor jeg har møder, kursus eller andet jeg skal dukke op til. Så jeg blev simpelthen så gal. Jeg endte med ikke at svare håndværkeren fordi jeg gider simpelthen ikke blive behandlet sådan. Så jeg har haft mobilen slukket i dag sammen med computeren. Simpelthen for at skærme af for alt det lort. I stedet har jeg siddet og hygget lidt med en bog og lidt søde sager. Så jeg fik aldrig min "Valentins Dag"-gave som lovet. Fuck them!

Men jeg fik da hygget lidt. Er lidt irriteret over at planerne blev ændret - hvilket jeg slet ikke kan klare. Hader ændringer så kort tid inden en aftale. Det er noget af det værste man kan udsætte en med ADD for, da man netop går meget op i struktur og planlægning så korthuset ikke vælter og ødelægger ens rytme. Så jeg har haft lidt svært ved at slappe af i dag og koncentrere mig. Der har været totalt kaos på øverste etage og jeg har mega hovedpine. Shit det er godt at det snart er weekend så jeg ikke behøver at skulle have planer.

Nå, men jeg vil smutte. Jeg vil prøve at få det bedste ud af resten af aftenen og få lavet mig noget aftensmad. Og forhåbentlig er jeg i bedre humør i næste uge. Ha' en god weekend alle sammen når I når dertil. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)