Nu endelig med nyt vindue i soveværelset

Efter næsten 9 års kamp for at få skiftet vindue i soveværelset er det endelig lykkedes at få det realiseret! Det ville egentlig have været sket allerede i sidste uge, men det blev aflyst. Så derfor var jeg ret spændt på om det blev til noget denne gang. Og det gjorde det heldigvis. Godt nok en del timer senere end lovet, men det blev i det mindste til noget. Også selvom det gik ud over et møde jeg havde. Men det var det hele værd. Rodet, irritationen, støvet, ekstra rengøring osv osv osv.. All worth it! Det eneste jeg mangler nu er at få hængt mine persienner op, men så er det også 100% færdigt.

Så nu har jeg ikke længere det mugne og utætte vindue der var sat til i skimmelsvamp og konstant havde fugtproblemer. Et vindue der kun hang sammen i få klatter kit og ikke rigtig kunne åbnes og lukkes. Et vindue der smuldrede hvis man rørte for meget ved det. Slut! Nu har jeg et vindue der lukker tæt (Hvad jeg ved af i hvert fald) og som er uden svamp og er hvidt! Åhhh hvor har det dog bare lysnet op derinde. Utroligt hvad farven på et vindue kan gøre.

Gammelt vindue:


Nyt vindue:
Det ser super godt ud. Og når mine sorte persienner kommer op så er det fuldendt. Jeg har godt nok opdaget at persiennen er lidt for bred nu hvor det "fylder" de har smidt i kanten "buler" meget ud, men jeg tænker at når det er tørt nok, så kan jeg bare "presse" persiennen på plads, og så gør det nok ikke det store. Det bliver nemlig blødt når det er tørt, så det kan godt tåle lidt "tryk". :)

Men ja.. Nu er de 9 års kamp slut. Nu må vi se hvor længe der går før de næste problemer bliver lavet. *Hahaha* Det kan godt tage nogle år jo. Forhåbentlig ikke, men.. ja. Nu ser jeg i hvert fald frem til at kunne sove i mit soveværelse uden at blive syg pga. skimmel og træk. Og jeg får mulighed for at åbne lidt op om Sommeren når det bliver for varmt. Fantastisk!


1 kommentar:

  1. Hold da op sveske hvor det pynter. Det gamle vindue var dælme også for gammelt og ubrugeligt. Kan huske dine problemer med det lige fra start af. Bliver også meget bedre nu da du kan gå sommeren i møde med et vindue der kan åbnes uden problemer. Knus din kusine Dorthe

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)