"Calm the Fox Down" siger hun - OKAY, I WILL!

Jeg havde slet ikke planer om at skulle købe flere duftvokse fra Duftverket.dk i et godt stykke tid - jeg har jo et ret stort "lager" på nuværende tidspunkt - men jeg har ingen rygrad når det kommer til friske og rene dufte. Og da jeg så at hun nu var klar med en ny duftvariant, og at den var i den genre som jeg simpelthen bare elsker, så kunne jeg ikke lade være. Og navnet var helt sikkert det sidste der skulle til for at min shopping-finger straks fandt "køb"-knappen.

● "Calm the Fox Down" er nemlig en ny duftvariant i den rene og friske pulje. En helt igennem perfekt "relax-duft". Hvis man er til dufte som rent vasketøj der har hængt ude en solrig Sommerdag, spa-produkter osv, så er denne helt klart noget for dig. Så frisk og skøn er den. Og det er en super lækker spa-agtig duft også hvis det er det man går efter. Den er super let og frisk og får virkelig en til at føle sig afslappet. Den indeholder duftene eucalyptus, lavendel, spearmint og cedertræ som er det helt perfekte ægteskab indenfor dufte. Hold nu op hvor er den lækker!

Jeg er så glad for at jeg bestilte to plader hjem. Der skal helt sikkert købes flere, men indtil videre vil jeg nyde disse. Den bliver helt sikkert en fast duftvariant i mit "lager". Og så elsker jeg altså bare navnet. *Hehe* Kan I gætte hvorfor? ;) FOX!!!! Åhhh mit hjerte smeltede! Som jeg nævnte tidligere, så var navnet helt sikkert det sidste der skulle til for at jeg straks bestilte den hjem. Og jeg fortryder på ingen måde at jeg gjorde det.

Jeg har en hel del favoritter iblandt Lenes dufte, og denne er med det samme skudt ind på den liste. Jeg tænker faktisk at jeg en dag vil sætte mig ned og gå dem alle sammen igennem (Altså dem jeg har) og så vil jeg finde mine absolutte favoritter frem og skrive et indlæg om dem. Fordi jeg vil gerne dele min kærlighed til disse duftvokse med jer. Og hvis I deraf kan finde jeres egne favoritter, så er det jo bare en bonus. De er nemlig så meget en test værd. ;)

Er du blevet nysgerrig efter at prøve nogle af disse duftvokse? Så kan du læse mine tidligere anmeldelser i følgende indlæg indtil mit "Favorit-Duftvokse"-indlæg kommer på bloggen (- og i disse indlæg kan du se hvilke varianter jeg pt. har liggende i mit "lager".)

____Det er blevet tid til at prøve lidt nye varianter fra Duftverket.dk
____#BlogXMas: Mit hjem dufter skønt af JUL!
____#Blogtober: Ny duftvariant hos Duftverket.dk - "Spicy Pumpkin Crush"
____#Blogtober: Skønne Efterårs-dufte til hjemmet
____Mine foretrukne Sommer dufte fra Duftverket.dk
____Nyt køb - Lidt nye dufte fra Duftverket.dk
____Nyt Køb : Fantastiske Juledufte fra Duftverket.dk
____Jeg er stadig stor fan af Soja Duftvoks fra Duftverket.dk
____Tester Soja Duftvoks fra Duftverket.dk

2 kommentarer:

 1. Wauw Anne-Mette.... Jeg bliver simpelthen så taknemmelig, hver gang du skriver om mig. Tænker lidt; Er der ikke nogen dufte, som du IKKE bryder dig om? :D Kan jo snart ikke klare al den ros af mine produkter... hehe..
  Tak for ordene i hvert fald! Og skal du "stacke up" så gælder introprisen lige nogle dage endnu. Sagde Sælger Svend..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved du hvad? Nej. Jeg har endnu ikke modtaget nogle duftvarianter jeg ikke synes om. Heller ikke engang når det kommer til de små testere. Så du må bare være så god til at lave duftlys altså. Jeg er normalt ret kræsen med dufte. Men du har ramt plet hver gang hos mig. <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)